Nutricosmeticele – un pas înainte spre o piele mereu strãlucitoare

Deşi mã aşteaptã o zi extrem de agitatã m-am trezit la ora 6:00 pentru a vã povesti despre noua gamã de nutricosmetice de la Skeyndor.

Nutricosmeticele ajutã pielea din interior spre exterior sã producã la orice vârstã cantitãţile necesare de colagen, coenzima Q10, Calciu, vitamine şi minerale.

Skeyndor a creat Supplements, o gamã de nutricosmetice care vin în completarea tratamentelor faciale şi corporale profesionale, acţionând din interior pentru a ameliora problemele specifice ale pielii. Din nutricosmetice ne luam doza zilnicã necesarã de nurienţi pentru o piele sãnãtoasã şi întineritã.

Anti-fatigue – pe bazã de vitamina C, previne oxidarea pielii şi are proprietãţi relaxante care ajutã la obţinerea unui aspect odihnit al tenului. Conţine:  Extract de floarea pasiunii cu efect calmant, Extract de portocale ca protector al circulaţiei, vasodilatator şi Extract de mãceşe ca protector pentru capilare.

Pret: 104 lei/30 capsule.

 

Perfect light – special formulatã pentru a oferi pielii strãlucire. Conţine licopeni cu efect anti-oxidant, astaxanthin,  extract de alga Haematoccocus  (agent depigmentant) şi vitamine pentru a neutraliza efectele radicalilor liberi.

Pret: 129 lei/30 tablete.

Sensitive care – cu extracte din plante şi antioxidanţi, ajutã la protejarea pielii împotriva factorilor de mediu, previne oxidarea celulelor şi aparitia petelor.

Extract de imortele: protector pentru piele, proprietati anti alergenice

Extract de ciuperca Reishi: immuno-stimulator, anti-inflamator  si agent de detoxifiere. Extract de capere: anti-alergenic

Pret: 114 lei/30 tablete.

Aceste produse sunt disponibile în saloanele GETT’S.

Yves Rocher

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Nutricosmeticele – un pas înainte spre o piele mereu strãlucitoare

 1. micsa speranta
  5 April, 2013 at 07:09 (7 years ago)

  multumim.suna bine.o zi buna pop

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *






Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2013/04/05/nutricosmetice-skeyndor">
 • Twitter20
 • YouTube0