NIVEA continuă să revoluţioneze îngrijirea corpului

Studiile arată că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă. Vă sună cunoscut?

NIVEA continuă seria inovaţiilor pentru femeile active şi lansează NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, un nou produs de hidratare sub duş pentru pielea foarte uscată.

Formula sa delicată ce conţine Unt de Shea şi Ulei de Migdale hidratează intens pielea uscată în timp ce faci duş, lăsând-o moale şi catifelată  pe parcursul întregii zile.

Ingredientele sale hrănesc intens şi rapid pielea, datorită formulei speciale ce se activează la contactul cu apa. După aplicare clăteşte, usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată, moale şi catifelată.

Preţ: 16,9 lei, 250 ml şi 22,2 lei, 400 ml.

Gama de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul.

 

Foloseşte noul NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, în patru paşi simpli:

1. Spală-te cu gelul tau de duş, apoi clăteşte-te.

2.Aplică Laptele de Corp Delicat sub Duş NIVEA

3.Clăteşte-te.

4.Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată şi catifelată.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on NIVEA continuă să revoluţioneze îngrijirea corpului

 1. Dalia
  25 January, 2014 at 08:58 (6 years ago)

  Cred ca o inventie mai buna decat aceasta nici ca se putea… Tot timpul mi-am dorit sa pot sa ma fac cu lotiune de corp dupa dus, dar… au fost cazuri in care mi-am rupt si pantalonii fiindca am tras de ei in ultimul hal fiindca nu mai puteam sa ii iau pe mine fiind unsuroasa pe tot corpul… sau, cea mai groaznica senzatie este vara, cand ma fac cu lotiune si am impresia ca ma lipesc de tot ce ating :-))… inca nu am incercat aceasta lotiune pentru dus, dar, deja sunt tot mai convinsa ca vreau sa o folosesc !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/01/25/nivea-lapte-de-corp-delicat-sub-dus-shea-butter">
 • Twitter20
 • YouTube0