#NiveaExperience: Day 1

Vă mulţumesc că aţi urmărit live pe Instagram (#NiveaExperience) momentele imortalizate din această călătorie 😀

Day 1

Ştiu că v-am promis încă de la început să vă am alături de mine în press trip-ul Nivea (care să fiu sinceră, pentru mine a fost mai mult decât o călătorie de presă şi vă voi povesti imediat de ce spun asta) şi iată că au trecut deja două săptămâni de când m-am întors şi am ţinut totul numai pentru mine, însă de fiecare dată când mă apucam de scris simţeam că ori nu am la mine cuvintele potrivite, ori entuziasmul pe care îl transmit nu este unul veritabil, aşa că am amânat totul până la momentul potrivit.

Am plecat pe 20 februarie dimineaţa. Aşteptam cu nerăbdare acea zi încă din octombrie anul trecut când am primit invitaţia pe mail. Sper că vă imaginaţi cum era să leşin de emoţie când am citit cuvintele “Draga mea, NIVEA are placerea de a te invita la prima conferinta internationala din 2014…”. Aşa reacţionez eu când sunt luată prin surprindere: mai întâi îmi stă inima în loc, apoi mă ia o moleşeală din care doar entuziasmul sau un anumit medicament mă fac să îmi revin. Nu a fost cazul de luat medicamente, entuziasm era din plin. Şi emoţie. Genul ală de emoţie care te face să te întrebi “oare e pe bune?”. Dar nu avea cum să nu fie pe bune. Nivea este un brand serios, aşa cum a fost întotdeauna. Ioana, calmează-te! mi-am zis imediat.

Aşteptarea a fost cam lungă, dar a meritat cu vârf şi îndesat, mai ales că a fost presărată cu surprize frumoase precum faptul că şi Bianca, colega mea de la The One, este invitată şi că vom merge împreună, că hotelul la care vom fi cazate are un spa superb, că vom întâlni nişte oameni deosebiţi în cadrul conferinţelor şi ..lista a tot continuat.

A venit ziua plecării. Pe drumul spre aeroport singurele noastre griji erau dacă ne-am luat la noi hainele potrivite pentru temperaturile destul de ridicate din Costa Brava, locul în care avea conferinţa. Înainte de îmbarcare am cunoscut-o pe Carmen, Brand Manager Nivea Baby, Deo & Lipcare, dar şi PR Manager Beiersdorf. Nu ştiu cum vă sună vouă aceste titluri, dar eu m-am simţit puţin intimidată, mai ales că erau dublate de o personalitate puternică. Însă cred că a fost chimie, căci imediat ne-am împrietenit şi după nici două ore eram ca o gaşcă de fete. Am plecat spre Viena unde am fost întâmpinate de către echipa locală Beiersdorf cu zâmbete şi îmbrăţişări sincere care l-au făcut să se simtă foarte bine pe răcuşorul sensibil de mine. Parcă eram într-o poveste.

La 12:50 (ora locală) am ajuns în Barcelona. Recunosc că am avut o mie de emoţii până mi-am recuperat bagajul şi îmi tot ziceam că trebuia să îmi fi pus trusa de make-up în bagajul de mână. Exact, nu faptul că aş fi putut rămâne fără haine şi alte lucruri personale îmi dădea fiori, ci faptul că mi-aş putea pierde o parte din trusa de machiaj. Bianca se uita la mine şi nu înţelegea. Voia să râdă de mine, dar ştia că nu e de râs când vine vorba de make-up. Mi-am recuperat şi bagajul şi i-am pus eticheta specială pe care Nivea a pregătit-o cu numele meu. Bagajul avea să ajungă la hotel înaintea mea şi să mă aştepte în cameră. Sau cel puţin asta am crezut eu până am ajuns acolo.

Drumul aeroport-Barcelona nu este unul foarte lung, sau cel puţin aşa mi s-a părut mie. Poate am fost furată de peisajele frumoase sau poate că poveştile ghidului nostru, Marcus, au fost prea captivante, căci imediat m-am trezit în centrul oraşului Barcelona. Era pentru prima dată când vizitam acest oraş, dar deja mă îndrăgostisem de el. Plaja, oamenii zâmbitori, străzile şi cladirile ..şi vinul, pe care aveam să îl descopăr puţin mai târziu.

Am luat prânzul la restaurantul Bravo 24. Nu mă pricep să vorbesc despre bucătărie, însă vă mărturisesc că m-am setat pe just taste it! mood şi pe tot parcursul următoarelor zile m-am lăsat purtată într-o călătorie culinară extrem de aromată.

După masă au urmat două ore de plimbare prin Barcelona – un oraş colorat, agitat, unde pietonii stau la roşu chiar dacă nu trece nicio maşină şi unde oamenii sunt amabili să îţi ofere indicaţii şi ajutor. Sau poate am fost eu pur şi simplu norocoasă. Nu ştiam cât de departe este Costa Brava de Barcelona aşa că nici nu mi-am dat seama când am adormit în autocar. Eram trezită de la ora 04:00 aşa că oboseala şi-a spus cuvântul. Era doar ora 18:30 dar deja se înserase în Costa Brava.

La intrarea în hotel am fost întâmpinate cu flori şi şampanie, iar eu mă gândeam că nu mă îmbrăcasem deloc potrivit pentru această atmosferă de petrecere. Bine măcar că alesesem botinele cu toc! La recepţie am găsit un plic cu numele meu, l-am luat şi m-am îndreptat către camera 232…

Am deschis timid uşa şi am intrat într-un hol discret luminat. În faţa mea descopăr încă o uşă închisă pe care o deschid cu mai multă hotărâre.  Deja nu mai simţeam oboseala, eram doar curioasă să descopăr locul în care voi sta în următoarele zile. Camera era una spaţioasă, cu două paturi imense şi un televizor pe care eram sigură că nu aveam să îl deschid absolut deloc. Îmi caut cu privirea bagajul şi nu îl găsesc. O uşoară urmă de panică începe să îşi facă apariţia şi încep să caut baia. Trebuia să am şi baie. Nu era tocmai locul în care doream să îmi descopăr bagajul, dar eram ok cu asta dacă îl găseam repede. Camera mea era de fapt un apartament spaţios şi extrem de frumos, iar bagajul mă aştepta în dressing. Cât de inocentă pot fi uneori!

Călătoria a fost presărată cu mesaje frumoase din partea Nivea, iar primul mă aştepta pe pat alături de una dintre noutăţile pe care aveam să le descopăr  curând. Try, feel, smell, enjoy & experience the formulas – just created to touch your senses! şi exact asta am făcut.


Prima seară s-a încheiat cu o cină perfectă într-un restaurant special. Deşi nu credeam că voi mânca vreodată dovleac, m-am aventurat să gust o supă cu creveţi şi ..dovleac. Şi mi-a plăcut 🙂 Recunosc că m-am gândit la Cristina Shopping Therapy, persoana care ar pune dovleac şi în cafea dacă ar putea, şi la momentul în care îi voi povesti isprava mea.

Povestea #NiveaExperience continuă mâine cu ziua 2!

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

31 Comments on #NiveaExperience: Day 1

 1. Gavrila Alexandra Nicoleta
  10 March, 2014 at 18:44 (6 years ago)

  Camera arata superb. 😀 Scuze, defect de meserie. :))

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 09:43 (6 years ago)

   Intr-adevar arata superb! Deja compar fiecare loc in care merg cu acesta :))

   Apropo, ce lucrezi?

   Reply
   • Gavrila Alexandra Nicoleta
    11 March, 2014 at 10:50 (6 years ago)

    In domeniul arhitecturii. Inca studenta, dar lucrez. 😀

    Reply
     • Gavrila Alexandra Nicoleta
      11 March, 2014 at 12:51 (6 years ago)

      Frumos, dar greu.:)) Merci fain. Succes si tie in tot ceea ce faci. :* Noroc cu voi, bloggeritele, ca asa mai aflu si eu informatii despre beauty, fashion, etc. ^_^

 2. alina
  10 March, 2014 at 19:25 (6 years ago)

  poti sa ne spui si numele hotelului ? 🙂

  Reply
 3. cristina
  10 March, 2014 at 21:23 (6 years ago)

  Ahh..ce pofta mi

  Reply
 4. cristina
  10 March, 2014 at 21:24 (6 years ago)

  Ahh…ce pofta mi-ai făcut de plăcintă cu dovleac :)))

  Reply
 5. La Chic Boutique
  10 March, 2014 at 22:07 (6 years ago)

  Sincer, abia astept continuarea aventurii Nivea :)… am fost in foarte multe press trip-uri in cadrul job-urilor anterioare, dar mereu am avut viziunea “organizatorului”, celui care invita ziaristii si trebuie sa aiba grija ca ei sa se simta minunat…sunt curioasa cum se vede desfasurarea de forte din exterior.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 09:50 (6 years ago)

   Oh, de abia astept sa va povestesc! Organizatorii au fost atenti la toate detaliile! M-am simtit foarte rasfatata 😀
   Multumesc ca ma citesti! :*

   Reply
 6. Adina
  10 March, 2014 at 23:40 (6 years ago)

  Ioanaaaa, am citit ch sufletul la gura! Astept continuarea!

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 09:50 (6 years ago)

   Ah, cat ma bucur! Voiam sa pun cate doua zile, dar iesea extraordinar de lunga 🙁

   Reply
 7. Diana
  11 March, 2014 at 07:36 (6 years ago)

  abia am asteptat sa scrii despre aceasta experienta, astept si episoadele viitoare!
  Felicitari, Ioana, ma bucur ca munca ta sustinuta este din ce in ce mai apreciata! o meriti din plin!
  te pup si numai bine!

  Reply
 8. Alina
  11 March, 2014 at 07:57 (6 years ago)

  Cred ca a fost o experienta superba si ma bucur sa vad ca au tinut cont si de micile detalii. Abia astept sa citesc continuarea. :*

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 09:57 (6 years ago)

   Chiar a fost foarte frumos si ma bucur ca si-au indreptat atentia si catre bloggeri 🙂 Te puuup

   Reply
 9. Dara
  11 March, 2014 at 10:32 (6 years ago)

  Ce frumos, abia astept sa citesc continuarea. Ai avut parte de o experienta extraordinara si meriti din plin.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 10:45 (6 years ago)

   Multumesc pentru ca spui asta. Intr-adevar a fost foarte frumos. La intoarcere eu eram singura care nu se grabea acasa :))

   Reply
 10. Mi Re La
  11 March, 2014 at 10:40 (6 years ago)

  Astept cu sufletul la gura si continuarea!
  Au fost si alti bloggeri invitati?

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 11:18 (6 years ago)

   Astazi voi povesti cum am petrecut cea de-a doua zi. Nu, nu au participat alti bloggeri. Era o faza haioasa pentru ca eram singura roscata din toata delegatia si singurul blogger :)))

   Reply
 11. Diana
  11 March, 2014 at 10:42 (6 years ago)

  Frumos ca impartasesti cu noi aceste momente, de abia astept sa citesc si continuarea! :*

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 March, 2014 at 11:53 (6 years ago)

   Ma bucur din suflet ca iti plac povestile mele! :*

   Reply
 12. Maria Luca
  11 March, 2014 at 10:43 (6 years ago)

  Felicitari Ioana! Ma bucur ca ai avut parte de o asemenea experienta. Astept sa pui mai multe poze si sa ne spui nouatile 😀

  Reply
 13. Lamiita Durac
  5 June, 2014 at 13:50 (6 years ago)

  Nimic ce este frumos ,nu se obtine usor . Indiferent cat a fost de greu , cu emotii , cu temeri ,ai avut o experienta frumoasa de care te-ai bucurat .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/03/10/nivea-experience-day-1">
 • Twitter20
 • YouTube0