Asta le întrece pe toate! label.m Thickening – terapie cu celule stem pentru părul subţire

Ştiţi ce am observat? Că există o tendinţă la nivel global (exact cum a fost cea referitoare la îngrijirea tenului tânăr) ce are în centrul atenţiei părul subţire şi lipsit de volum. Şi tocmai datorită acestei tendinţe, companiile producătoare cosmetice s-au întrecut în crearea unor astfel de produse de îngrijire şi descoperirea unor tehnologii care să ofere densitate firului de păr şi volum. Mult volum!

Astăzi renumitul brand londonez label.m scrie un nou capitol prin descoperirea unei formule magice, cu celule stem din zmeură – gama Thickening Collection.

label.m Thickening

label.m Thickening este o gamă creată special pentru a îmbunătăți grosimea și textură firului de păr și pentru a oferi un păr bogat. Formula lipsită de parabeni protejează prin complexul exclusiv Enviroshield și antioxidanți puternici. Șamponul și balsamul label.m Thickening oferă rezultate spectaculoase care se menţin prin folosirea prelungită a produselor.

Ingredientele din componența sunt și ele la fel de spectaculoase: celule stem de zmeură, responsabile de nutriție și protecție, precum și de stimularea foliculilor de păr și celulelor pentru a produce mai mult colagen și elastină; boabele roșii de cafea Kona au proprietăți ultra-hidratante și ajută la extinderea perioadei în care părul crește, ducând la un păr mult mai bogat în volum; iar fibra de Qmilch este bogată în proteine și aminoacizi ce îngroașă firul de păr, stimulează creșterea părului și sigilează cuticula, păstrând toate ingredientele în interiorul ei.

Efectul se poate vedea încă de la prima utilizare, deci putem spune adio zilelor în care ne prindeam părul doar pentru că nu suportăm să ieșim cu el lipit de cap 😀

Produsele label.m se găsesc pe http://www.luxbeauty.ro, iar dacă folosiţi codul BFF01 beneficiaţi de o reducere de 15%!

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Asta le întrece pe toate! label.m Thickening – terapie cu celule stem pentru părul subţire

 1. Olivia Boros
  19 March, 2014 at 17:07 (6 years ago)

  Suna interesant, acum ma uitam pe site, au produse deosebite.

  Reply
 2. Andreea
  19 March, 2014 at 17:13 (6 years ago)

  Tu le-ai incercat? Daca da, de ce le recomanzi, ce ti-a placut?

  Reply
 3. Lamiita D
  2 April, 2014 at 05:10 (6 years ago)

  Suna bine , tentant. Orice femeie isi doreste un par sanatos si frumos . Parul unei femei e si cartea de vizita a acesteia .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/03/19/label-m-thickening">
 • Twitter20
 • YouTube0