Perfecţiunea nu există. Trebuie să vezi Camo Confessions cu Cassandra Bankson, Cheri şi Rico

Sunt sigură că toate o cunoaşteţi deja pe Cassandra Bankson, youtuberiţa care postează pe canalul DiamondsAndHeels14. Ea a devenit cunoscută în toată lumea după ce video-ul ei în care arăta cum îşi acoperă acneea cu ajutorul machiajului a devenit viral pe internet. Dacă nu l-aţi văzut deja, îl găsiţi mai jos.

Ei bine, în dimineaţa aceasta am dat peste un articol în care Cassandra povesteşte despre cum machiajul o ajută să se dezvăluie oamenilor pe care îi întâlneşte exact aşa cum este ea de fapt şi nu cum o face acneea severă de care suferă să arate. De la realizarea acelui video pe YT au trecut mai bine de trei ani, timp în care problemele ei de piele s-au îmbunătăţit, dar nu au dispărut. Acum ea este un fotomodel superb, dar veţi observa singure din clip asta, care îşi poate arăta adevărata frumuseţe doar cu ajutorul machiajului.

Camo Confessions


Apoi am văzut clipul lui Cheri, o altă femeie tânără şi frumoasă, dar care suferă de o formă mai severă de vitiligo.

Dacă există momente în care uit de ce iubesc machiajul, astfel de confesiuni îmi amintesc instant. Perfecţiunea nu există, iar frumuseţea este relativă. Am mai spus-o şi aici.

PS: Review-ul fondului de ten Dermablend il gasiti aici.
LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Perfecţiunea nu există. Trebuie să vezi Camo Confessions cu Cassandra Bankson, Cheri şi Rico

 1. Camelia
  2 April, 2014 at 11:47 (6 years ago)

  Superb!
  Mi-au placut toate filmuletele!
  Ar trebui promovate cat mai mult astfel de imagini…

  Reply
 2. Flory Florentina
  2 April, 2014 at 18:04 (6 years ago)

  Wow. Super postare.

  Reply
 3. Elena
  26 April, 2014 at 11:31 (6 years ago)

  Ioana, ma bucur nespus de mult de postarea ta pe blog a acestor confesiuni video! Chiar daca sunt atat de usor de gasit pe you tube, nu multi dintre noi le-ar posta pe blogul sau pagina lor personala, deoarece am devenit cumva absorbiti de perfectiunea photoshopului si imaginea preconceputa pe care mass media o propaga. Pentru mine aceste *confesiuni* sunt o sursa imensa de inspiratie si educare. A ne iubi si iubii asa cum suntem, si sa se cunoasca adevarata fata a realitatii care ne inconjoara asa cum este ea. Sa nu ne lasam condusi in viata de opinia celorlalti! Te pup si multumesc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/04/02/camo-confessions">
 • Twitter20
 • YouTube0