My makeover by Ioana Dumitrache #2 – Cristina

Dacă mă întrebaţi care este proiectul meu preferat în acest moment, vă răspund fără să stau prea mult pe gânduri că My makeover by Ioana Dumitrache. Cred că şi în somn trimit invitaţii către bloggeriţe şi studiez fizionomii căutând produsele potrivite.

Aşa cum am spus şi data trecută, My makeover by Ioana Dumitrache este un proiect pe care îl dedic bloggeriţelor de beauty, fashion & lifestyle pe care vreau să le invit pe scaunul meu de machiaj pentru a ne cunoaşte, dar şi pentru a le ajuta să îşi descopere cele mai frumoase trăsături, produsele care li se potrivesc şi pentru a le oferi trucuri şi sfaturi personalizate de machiaj. Nu mi-am propus să fac machiaje frumoase, ci pur şi simplu să subliniez cât mă pricep de bine cele mai frumoase trăsături şi să camuflez imperfecţiunile care răpesc zâmbete.

Makeover-ul de astăzi îl găsiţi pe blogul Cristinei şi sper din tot sufletul să vă placă. Tot pe blogul ei găsiţi detaliaţi paşii pe care i-am urmat în efectuarea machiajului şi produsele pe care le-am folosit, şi câteva trucuri despre tunsoarea şi coafura pe care Liza le-a ales pentru Cristina. Cu această ocazia am încercat şi fardurile MaqPro care m-au convins că sunt un must-have în trusa unui make-up artist.

 

Şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc super-talentatei Liza Pintileasa de la Hair Wellness  …and more Salon pentru schimbările extraordinare pe care le face şi fotografei cu răbdare de fier, Iulia Bucovanu, care oferă cele mai frumoase amintiri ale experienţei My makeover by Ioana Dumitrache 🙂

PS: Puteţi urmări proiectul pe Instagram şi Facebook cu hashtag-urile: #MyMakeoverByIoanaDumitrache şi #CristinasMakeover!

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on My makeover by Ioana Dumitrache #2 – Cristina

 1. Monica - Pisica albastra
  29 April, 2014 at 09:31 (6 years ago)

  Ce proiect fain! Felicitari pentru initiativa altruista! Abia astept sa vad toate transformarile 🙂

  Reply
 2. La Chic Boutique
  29 April, 2014 at 15:00 (6 years ago)

  Rezultatul este spectaculos! foarte reusit si machiajul Cristinei :). Felicitari!

  Reply
 3. Mihaela Bolea
  29 April, 2014 at 18:47 (6 years ago)

  Iar noi te urmărim cu drag, cu mare drag! ♥
  Faci minuni cu acele două mânuţe, Ioana! ♥

  Reply
 4. Lamiita Durac
  30 April, 2014 at 05:44 (6 years ago)

  Te urarim cu drag , felicitari !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/04/29/makeover-ioana-dumitrache-2-cristina">
 • Twitter20
 • YouTube0