Nu rata Digital Divas 2014!

Anul trecut Digital Divas a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente dedicate femeilor din online. Pe lângă sesiunile şi conferinţele mega interesante, speakerii cu poveşti inspiraţionale şi atmosfera super cool, recunosc că mi-a plăcut foarte mult şi Gala Digital Divas 2014, prima de altfel care a premiat femeile din onlone. Şi nu spun asta doar pentru că am plecat şi eu acasă cu un premiu.

Dacă aţi ratat evenimentul de anul trecut, cu siguranţă veţi fi bucuroase să aflaţi că pe 3 iunie 2014, începând cu ora 14:00 va avea loc ediţia a doua a acestui eveniment.

Deja s-au anunţat nume precum Loredana Groza, Vicki Nicola, Raluca Kisescu, Maurice Munteanu şi mulţi alţii printre speakerii evenimentului.

Evenimentul va avea loc la Palatul Ghika şi este organizat de AVON Cosmetics şi Evensys.

PREMIILE DIGITAL DIVAS

La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  „Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.

Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website, pana la data de 15 mai 2014.

Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei “People’s Choice Awards”, ce va fi sustinuta de catre public prin voting online.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat sau puteti solicita anumite informatii la office@evensys.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti atat site-ul http://www.digitaldivas.ro, cat si contul dedicat de Twitter (www.twitter.com/digitaldivasro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/digitaldivas.ro).

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Nu rata Digital Divas 2014!

 1. Andreea A.
  13 May, 2014 at 14:28 (6 years ago)

  Anul trecut a fost un fiasco, din cate-am citit mai peste tot. Poate au invatat ceva din asta si anul asta va fi mai bine. Ma gandesc sa merg si eu 😀

  Reply
 2. Laura
  14 May, 2014 at 18:01 (6 years ago)

  Buna Ioana,

  ai idee cum pot participa la acest eveniment daca nu am (inca) blog?

  @Andreea: serios, a fost un fiasco? cum asa?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/05/12/digital-divas-2014">
 • Twitter20
 • YouTube0