De Ziua Internaţională a Familiei NIVEA te invită la o şedinţă foto profesională cu cei dragi!

Ştiaţi că pe 15 mai a fost Ziua Internaţională a Familiei? Voi cum aţi petrecut-o? Dacă oricum, numai în familie nu, mâine aveţi ocazia să vă luaţi revanşa pentru că NIVEA sărbătoreşte Ziua Internationala a Familiei pe 17 mai, când cei prezenţi în Băneasa Shopping City se vor putea bucura de o şedinţă foto profesională într-un decor intim, de familie.

Pentru că NIVEA îşi exprimă grija faţă de întreaga familie prin produsele pe care le comercializează, pregăteşte în fiecare an activităţi surpriză dedicate atât celor mici, cât şi celor mari. Anul acesta, familia NIVEA vă aşteaptă alături de membrii familiei tale pentru a beneficia de o sesiune foto profesională într-un spaţiu special amenajat.

Pozele rezultate în urma şedinţei foto vor putea fi descărcate din secţiunea CSR a website-ului NIVEA.ro şi ulterior încărcate pe pagina personală de Facebook.

Pe lângă sedinţa foto, cei prezenţi vor beneficia şi de alte activităţi surpriză pregătite de reprezentanţii NIVEA. Aceştia îi aşteaptă pe cei care doresc să se bucure împreună de Ziua Familiei între orele 11:00 şi 19:00, la mall-ul Băneasa Shopping City, intrarea principală.

NIVEA grija pentru membrii unei familii este cel mai natural lucru şi înseamnă mult mai mult decât îngrijirea pielii. Prin susţinerea “Programelor de prevenire a abandonului infantil”, iniţiate de SOS Satele Copiilor, ajutăm famiile să rămână unite, în ciuda sărăciei, violenţei domestice sau a bolilor. Pentru că atunci când avem grijă unii de alţii suntem toţi o familie, prioritatea noastră este de a ajuta copii să rămână alături de părinţi sau rude. http://www.sos-satelecopiilor.ro

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    https://ioanadumitrache.ro/2014/05/16/ziua-internationala-a-familiei-nivea">
  • Twitter20
  • YouTube0