Secretul hairstylistului a fost dezvăluit! Cu emoţii, căci fără nu se putea :)

Una dintre cele mai mari provocări la care am fost supusă în toată cariera mea de beauty blogger a fost să testez un produs pe care nu îl cunosc. Mai mult decât atât, voi ştiţi că sunt obsedată de îngrijirea părului şi extrem de selectivă atunci când îmi aleg produsele de îngrijire. Ca să nu mai adaug că actuala mea culoare de păr necesită o atenţie specială, prin urmare şi produse speciale.

Aşa că vă imaginaţi cât de încântată am fost ca timp de o lună să folosesc nişte produse despre care nu ştiam nimic. Absolut nimic! Nici măcar ale cărui brand sunt. Primele două spălări au fost cam tensionate căci voiam un produs care să menţină pigmentul roşcat în fibra capilară, dar totodată care să îmi îngrijească cu delicateţe părul agresat de la atâtea ondulări. Şi nu mi-e ruşine să recunosc: eu îmi ondulez părul şi cu placa, şi cu ondulatorul, dar şi cu bigudiurile calde.

Sunteţi curioase să aflaţi care este Secretul Hairstylistului Daniel Beldie? Urmăriţi filmuleţul de mai jos:

 

 

Timp de o lună am folosit Garnier Fructis Goodbye Damage fără să ştiu. Timp de o lună am început să prind drag de Garnier Fructis Goodbye Damage fără să ştiu. Am rămas pur şi simplu şocată! Mai şocată decât în video, credeţi-mă! Este un produs mass market, totuşi! Să ai rezultate asemănătoare produselor profesionale de la un produs mass market înseamnă o formulă inovatoare la un preţ accesibil!

Şi dacă aţi ratat prima parte a poveştii, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos:

De asemenea, aici puteți vedea și cum au reacționat alte trei bloggerițe, cu probleme diferite ale părului, la aflarea secretului hairstylistului.

Garnier Fructis Goodbye Damage promite un păr de zece ori mai puternic, cu de patru ori mai puține vârfuri despicate!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

7 Comments on Secretul hairstylistului a fost dezvăluit! Cu emoţii, căci fără nu se putea :)

 1. jsm
  9 September, 2014 at 20:22 (6 years ago)

  superba, imi poti spune pls de unde ai lantul/

  Reply
 2. Georgia Boanoro
  9 September, 2014 at 20:51 (6 years ago)

  Eu am testat cate ceva din aceasta gama acum cateva luni; mi-a facut o foarte buna impresie samponul, insa balsamul imi pleosteste parul prea tare. Tu ai incercat toate produsele gamei? Cel mai mult m-ar interesa impresii despre masca fiindca eu folosesc alta de la Garnier dar parca as experimenta (cu toate ca sunt foarte retinuta cand e vorba despre produsele pentru par…greu le schimb pe cele care functioneaza in cazul meu)

  Reply
 3. Adina//SeptembrieJoi
  10 September, 2014 at 19:14 (6 years ago)

  Ma intreb daca merg bine si pe un fir de par uscat si aspru ca al meu. Am vazut ca fetele care au testat au parul ceva mai bland ca al meu.

  Reply
 4. Andreea
  11 September, 2014 at 08:01 (6 years ago)

  Părul tău arată cu adevărat superb. Atât culoarea cât și buclele.

  Pupici

  Reply
 5. By Sunshine
  19 September, 2014 at 08:05 (6 years ago)

  Wow!!! Esti frumoasa si te prinde de minune culoarea aceasta de par!!! O sa incerc si eu aceasta gama. Eu sunt obsedata de parul meu 😀
  http://www.bysunshine.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/09/09/garnier-fructis-goodbye-damage">
 • Twitter20
 • YouTube0