Top 5 produse preferate în luna august

Luna august a fost o mare vacanţă pentru mine. Probabil v-aţi dat seama şi după absenţa îndelungată de pe blog. Am fost plecată la Târgu Ocna, două zile la mare, apoi  în Austria şi Ungaria, la Oradea şi de câteva ori la Piteşti. Chiar mă bucur că am avut parte de vacanţă anul acesta şi sper că şi voi puteţi spune acelaşi lucru. Ştiu că am întârziat mult cu preferatele lunii august, dar pentru octombrie pregătim un număr special de beauty la revistă şi este foarte mult de scris.

1. Amrezy Palette by Anastasia Beverly Hills

Nu am această paletă chiar de o lună, dar de când am primit-o am folosit-o la toate machiajele! Este minunată: textură fin micronizată, pigmentaţie puternică şi culori ideale pentru orice nuanţă de iris. O admir şi o invidiez în acelaşi timp pe Amrezy pentru că a avut această oportunitate de a-şi crea propria paletă alături de un brand de care eu sunt maxim îndrăgostită. O găsiţi pe http://www.anastasiasoare.ro/ şi nu uitaţi că make-up artiştii beneficiază de 20% discount cu portofoliul (cereţi detalii la telefon dacă sunteţi interesate).

2. Pensula KIM E 131

Această minunată pensulă nu trebuie să vă lipsească din trusă! O puteţi folosi pentru conturarea sprâncenelor, dar mie cel mai tare îmi place să o folosesc pentru eyeliner, fie că este tuş sau creion. Dau cu pensula pe vârful creionului şi apoi trasez o linie perfectă de eyeliner şi o codiţă impecabilă! După părerea mea, pensulele de machiaj KIM sunt cele mai bune – şi am ajuns la această concluzie după ce am testat foarte multe branduri. Pensula o găsiţi AICI la un preţ foarte mic (iar make-up artiştii au 15% discount!).

3. Parfumul Flowerbomb by Victor & Rolf

Eu am varianta mini a acestui parfum şi am purtat-o non stop în luna august. Chiar mă gândesc serios să îmi cumpăr varianta full size. Note preferate: bergamotă, frezie, iasomie, orhidee, mosc şi patchouli.

4. Maybelline Baby Lips

Am întotdeauna un Baby Lips în geantă, unul pe birou şi unul pe noptieră. Pur şi simplu m-am îndrăgostit de ele! În imagine sunt chiar cele trei variante care imi plac cel mai mult! Voi le-aţi încercat?

5. Perfect Mascara by Maqpro

Deoarece mi-am micropigmentat sprâncenele mi-am dat extensiile de gene jos şi am reînceput să port din nou mascara. Perfect Mascara de la Maqpro este acum preferata mea. Forma periuţei este fantastică oricât de mici ai avea genele, iar tuşul este extreme de negru. Iar pentru un produs profesional de o calitate foarte bună costă chiar puţin. O găsiţi AICI.

 

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Top 5 produse preferate în luna august

 1. Andreea
  11 September, 2014 at 08:47 (5 years ago)

  Trusa de farduri mi se pare superbă. Din păcate nu am gasit-o pe site.

  Pupici

  Reply
 2. Alexandra
  11 September, 2014 at 09:00 (5 years ago)

  Toate produsele sunt superbe!
  Abia astept sa citesc un articol despre repigmentarea sprancenelor. Sunt multe femei care doresc sa faca acest pas, dar asteptam oameni de incredere care ne pot descrie experienta lor si recomandari. 🙂
  O zi frumoasa!

  Reply
 3. asteri
  11 September, 2014 at 13:23 (5 years ago)

  Esti cumva din pitesti?!:-) precum iuliana…eu ,tot de aici:-)

  Reply
 4. Macnetize
  12 September, 2014 at 10:04 (5 years ago)

  Cum să nu iubești Maybelline Baby Lips? Love them!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/09/11/amrezy-palette">
 • Twitter20
 • YouTube0