Review Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

Am încercat pentru prima dată extensiile de gene fir cu fir Xtreme Lashes în septembrie 2013 şi de atunci am rămas client fidel al acestui brand. Pur şi simplu m-am îndrăgostit de extensiile de gene, iar calitatea serviciilor oferite de stiliştii Xtreme Lashes, şi în special de Raluca Popescu lash stylistul pe mâinile cărei mă las de fiecare dată, m-au convins că într-adevăr nu este un serviciu de înfrumuseţare invaziv pentru genele naturale.

Sunt mii de cliente în această ţară şi sute de mii în întreaga lume care pot confirma că adezivul FlexFusion este cel mai eficient şi non-invaziv adeziv pentru aplicarea extensiilor fir cu fir. Ca să nu mai spun că este special conceput pentru persoanele cu ochi foarte sensibili, aşa ca mine.

La cât de pasionată sunt de Xtreme Lashes vă imaginaţi că următorul pas firesc pentru o pasionată de frumuseţe a fost să încerce şi restul produselor brandului. Şi astăzi vă voi povesti despre experienţa mea cu serumul pentru zona ochilor Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum.

Informaţii despre brand

Înfiinţată în 2004 de către americanca Jo Mouselli, asistentă la reanimare-copii într-un spital din Texas, compania Xtreme Lashes a devenit liderul mondial în domeniul extensiilor de gene câştigând nu doar numeroase premii de-a lungul anilor, ci şi simpatia femeilor din toată lumea. Ideea de extensii de gene i-a venit natural, doar observând eforturile pe care le fac femeile moderne, cu o carieră, pentru a rămâne în orice situaţie femei frumoase.

Iar eu îi mulţumesc pentru asta.

Despre produs

Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum este un serum intensiv destinat zonei ochilor ce activeaza regenerarea celulară pentru a preveni şi combate eficient orice semn al îmbătrânirii. Acest produs este un serum şi nu o cremă, aşa că având molecula mult mai mică, poate pătrunde adânc în straturile pielii pentru a acţiona în profunzime. Totodată, reuneşte un sistem avansat şi multi-funcţional de îngrijire ce poate ajuta la combaterea unor probleme mai vechi.

Xtreme-Lashes-Total-Eye-Repair-Serum2

Formula Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum beneficiază de o formulă unică ce încorporează două complexe unice şi un sistem inovator:

 1. Complexul cu Multi-peptide ce reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilor pentru a menţine pielea tânără şi elastică. Conform unui studiu publicat recent de Academia Americană de Dermatologie, peptidele sunt una dintre cele patru substanţe cu adevărat eficiente în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Peptidele sunt proteine care pot stimula celulele noi să crească şi care ajuta pielea să se vindece. Deoarece în mod normal au molecula destul de mare, peptidele trebuie ajutate să pătrundă profund în straturile pielii şi pentru a fi într-adevăr eficiente. Tocmai de aceea, Xtreme Lashes a creat Complexul cu Multi-peptide şi l-a încorporat într-o textură lejeră de serum concentrate fără ulei.

  1. Complexul Microlift ce îmbunătăţeşte textura şi tonusul pielii din jurul ochilor şi menţine aceste rezultate pe termen lung.
  2. Sistemul de livrare pe bază de burete hialuronic care aduce ingredientele importante în straturile de piele epidermice în timp ce hidratează continuu printr-un sistem de eliberare treptată a substenţelor active.

Ingrediente

 Xtreme-Lashes-Total-Eye-Repair-Serum-ingredients

Despre ambalaj şi modalitatea aplicare

În primul rând am apreciat că în interiorul cutiei găseşti şi un prospect cu informaţii complete despre produs în mai multe limbi de circulaţie. Din păcate nu şi română, dar m-am descurcat cu engleza. Pe cutie au fost listate clar ingredientele şi le-am pozat pentru ca voi să vedeţi că este un produs într-adevăr bine formulat.

Produsul este încapsulat într-un ambalaj aireless cu pompiţă, astfel că nu permite deloc pătrunderea aerului pentru alterarea formulei sau a ingredientelor. De asemenea, nu mă pot abţine să nu menţionez că este foarte elegant.

O singură pompiţă este suficientă pentru ambii ochi. Serumul trebuie aplicat atât în zona de sub ochi, cât şi pe zona de sub sprâncene prin mişcări delicate de tapotare. Trebuie să aşteptaţi să se absoarbă complet înainte de aplicarea machiajului.

Xtreme-Lashes-Total-Eye-Repair-Serum

Impresii şi rezultate Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

La început am încorporat acest produs în rutina mea de seară. M-am temut să nu aibă o textură prea grasă şi ingredientele active să nu fie ceva prea mult pentru situaţia pielii mele din jurul ochilor. Însă după numai câteva utilizări m-am îndrăgostit foarte tare de textura fină, fără ulei care hidratează intens fără a lăsa niciun fel de peliculă la suprafaţa pielii, aşa că am început să folosesc Total Eye Repair Serum şi ziua, înainte de machiaj şi de crema cu SPF.

Ce mi se pare deosebit la acest produs este că se adresează şi zonei de sub sprânceană. Nu vreau să mi se lase pielea acolo. Chiar nu vreau! Mă sperie gândul de arcadă lăsată, aşa că Total Eye Repair Serum este fix produsul de care am nevoie.

După o săptămână în care am folosit produsul atât dimineaţa, cât şi seara am renunţat definitiv la corectorul illuminator (eu nu foloseam anticearcăn pentru că nu am cearcăne colorate, aşa că voiam doar o iluminare lejeră), iar după două săptămâni am renunţat să-mi mai fixez fondul de ten cu pudră în zona ochilor. Pur şi simplu pielea pare mai netedă şi produsele nu se mai strâng în liniile fine. Este uimitor! Chiar mă gândesc serios să introduc acest serum şi în trusa mea de make-up artist.

După ce îmi aplic BB Cream-ul şi puţin blush mă simt ca şi cum aş avea pielea unei adolescente: întinsă, rozalie, fermă şi fără umflături.

Xtreme-Lashes-Total-Eye-Repair-Serum-texture2

Recomandări Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

Cu ceva timp în urmă un medic specialist dermatolog mi-a dat un sfat important despre îngrijirea tenului: mi-a zis că oricât ţi-ai neglija tenul, să nu îţi neglijezi şi zona ochilor şi că este foarte important să o hidratezi cel puţin o dată pe zi.

Iar dacă veţi folosi şi un produs eficient precum s-a dovedit a fi în cazul meu Total Eye Repair Serum, rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu contează că până acum nu ai acordat o atenţie specială zonei ochilor, niciodată nu este prea târziu să începi să te îngrijeşti corespunzător.

Eu iubesc produsele Xtreme Lashes (şi aici m-aţi prins că am testat mai multe) pentru că sunt create după nevoile femeilor şi ale lash styliştilor. Pentru că atât Jo Mouselli, cât şi styliştii dar şi echipa sa de cercetare lucrează îndeaproape cu clientele şi le cunosc foarte bine nevoile. Şi având toate aceste informaţii şi dispunând de propriile laboratoare de cercetare, este lesne de înţeles de ce creează formule eficiente şi inovative, care sunt tolerate chiar şi de către cele mai sensibile persoane.

Cantitate: 15 ml

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere

Total Eye Repair Serum se poate comanda online AICI, sau se poate cumpăra de la lash styliştii Xtreme Lashes.

Vă invit să citiţi şi review-ul meu despre extensiile de gene fir cu fir.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Review Xtreme Lashes Total Eye Repair Serum

 1. Adina
  31 October, 2014 at 19:02 (5 years ago)

  imi vine sa-l desfac acum dupa ce am citit review-ul tau! insa mai am vreo doua desfacute.. offffff! cred ca o sa cedez!

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   1 November, 2014 at 08:29 (5 years ago)

   Ai deja aceasta comoara si nu o folosesti???

   Reply
 2. Maria Iacobesc
  1 November, 2014 at 08:56 (5 years ago)

  Imi trebuie si mie acest serum, am riduri in jurul ochilor si orice as face mi se strange corectorul. Frumos review, multumim!

  Reply
 3. Ioana
  1 November, 2014 at 08:57 (5 years ago)

  Vreau si eu serumul de ochi si numai din vina ta! 😀

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   2 November, 2014 at 06:54 (5 years ago)

   Ioana si daca iti spun ca este minunat pentru intregul ten, nu doar pentru ochi? 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2014/10/31/review-xtreme-lashes-total-eye-repair-serum">
 • Twitter20
 • YouTube0