Review Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Yves-Saint-Laurent-Volume-Effet-Faux-Cils-Mascara-Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils este cea mai nouă mascara lansată de renumitul brand la începutul acestui an şi vine cu o formulă îmbunătăţită ce nu se usucă. Acum câţiva ani am mai avut ocazia să încerc o mascara YSL şi am rămas foarte impresionată de efectul pe care l-a avut asupra genelor mele. După cum ştiţi, eu am gene foarte fine, destul de rare şi scurte astfel încât de cele mai multe ori prefes să apelez la extensiile de gene. Însă dacă tot am făcut o pauză destul de mare mi-am concentrat atenţia spre descoperirea celor mai bune mascara high end şi high street.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils beneficiază de două noi tehnologii: Lash Care Formula – care ce conţine Pro-Vitamina B5 care întăreşte şi protejează genele naturale, şi Triple-Intensity Formula – care oferă volum, culoare şi îngrijire mai intense.


Periuţa din fibră de nylon este foarte bogată, ceea ce îi permite să ajungă foarte uşor la rădăcina genelor şi să ofere maxim de volum. Mie personal îmi place foarte mult versatilitatea ei: dacă vrei un aspect mai fin şi mai natural nu încarcă deloc genele, iar dacă vrei să dai mai mult volum poţi aplica mai multe straturi până ajungi la rezultatul dorit.

Şi pentru că la capitolul mascara fotografiile sunt mult mai convingătoare decât tot ce vă pot spune eu, am pregătit pentru voi o serie în care vă arat cum se aplică mascara într-un strat şi în două straturi. Deşi se usucă relativ repede pe gene, ai suficient timp pentru a lucra cu formula.

mascara-volume-effet-faux-cilsmascara-volume-effet-faux-cils-ysl

Este disponibilă în 6 nuanţe fascinante ce complimentează orice culoare de iris!

Review Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

Valabilitate: 6 luni de la deschidere

Cantitate: 7,5 ml

Preţ: în jur de 115 lei

Ce părere aveţi? Vă tentează noua mascara Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Review Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

 1. Delia
  17 March, 2015 at 14:25 (5 years ago)

  arata foarte bine! totusi, din experienta avuta pana acum cu tot felul de rimeluri (de la ieftin la foarte scump), chiar cred ca exista unele drugstore care au acelasi efect ca cele highend, la un sfert de pret 😀

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   17 March, 2015 at 16:29 (5 years ago)

   Exact, si eu sunt convinsa ca pentru orice tip de gene exista si alternative high end si street end foarte bune. Te pup!

   Reply
 2. Iulia
  17 March, 2015 at 15:34 (5 years ago)

  Într-adevăr arată foarte bine iar tu ai niște ochi superbi! :-*

  Reply
 3. nadia candrea
  21 March, 2015 at 13:49 (5 years ago)

  Buna, Ioana! Multumesc tare mult pentru aceste opinii! Imi sunt de folos ca sa imi fac o parere despre acest produs, pe care tocmai am aflat ca l-am castigat!!!! I’m so happy! Nu am mai avut pana acum un produs YSL, sincer nu mi l-as permite! Abia astept sa vad ce o sa faca si pentru genele mele, care nu sunt nici negre, nici dese si nici lungi!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2015/03/17/review-yves-saint-laurent-mascara-volume-effet-faux-cils">
 • Twitter20
 • YouTube0