Paleta Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette, pudrele iluminatoare şi lip gloss-urile Lustrous sunt acum disponibile în România!

Îmi doream foarte mult paleta Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette şi abia aşteptam să fie disponibilă şi în România. Ba chiar am sunat de mai multe ori la ei şi i-am rugat să mă anunţe când o primesc şi să îmi rezerve una. Iar ieri, în jurul orei 18:00 văd din întâmplare un anunţ postat pe pagina oficială Anastasia Beverly Hills România cu o zi înainte care anunţa că paleta este disponibilă. What? Pe mine de ce nu m-a anunţat nimeni??

Am intrat repede pe site şi am observat că au adus nu doar paleta Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette, ci şi pudrele iluminatoare şi un set cu 8 lip gloss-uri Lustrous la un preţ fenomenal de mic!

LUSTROUS-LIP-GLOSS-SET-abh

Am fost foarte supărată că nu am primit niciun mail de la noul lor  PR prin care să anunţe că au primit aceste produse, aşa cum primesc de obicei, însă a trebuit să acţionez rapid deoarece site-ul anunţa că mai erau doar 3 palete disponibile. Imaginaţi-vă cum duminica la ora 18:00 m-am apucat să sunt la toate saloanele ABH din Bucureşti ca să rezerv o paletă Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette. Mi-au răspuns fetele din Băneasa care au fost foarte drăguţe şi mi-au pus una deoparte.

self-made-palette-anastasia-beverly-hills

Am fost chiar aseară şi am luat paleta mult râvnită şi am încercat şi pudrele iluminatoare care chiar sunt atât de frumoase şi deosebite precum se spune pe internet.

Illuminators-anastasia-beverly-hills

V-am făcut şi un video cu telefonul pentru că o fotografie nu putea surprinde acele reflexii frumoase. De sus în jos avem nuanţele Riviera, Peach Nectar, Star Light şi So Hollywood. Mie îmi plac toate extreme de mult, dar cred că Peach Nectar şi Riviera mi s-ar potrivi cel mai bine.

De asemenea, am văzut că au adus pe stoc nuanţa Vintage la rujurile mate, nuanţă pe care Iguanitza o caută de multă vreme. Doar eu am fost de vreo 2-3 ori la salon să i-o caut :))

Toate produsele Anastasia Beverly Hills se pot comanda online de AICI, iar dacă nu găsiţi vreun produs pe stoc, sfatul meu este să sunaţi la fiecare salon în parte şi să întrebaţi. La salonul din Băneasa mai aveau 6 palete disponibile.

Apropos de noua mea paletă, diseară voi filma un video cu first impressions. Cu greu m-am abţinut să nu o folosesc!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Paleta Anastasia Beverly Hills Self-Made Palette, pudrele iluminatoare şi lip gloss-urile Lustrous sunt acum disponibile în România!

 1. iguanitza
  16 November, 2015 at 09:59 (5 years ago)

  Ohhhh darling, de ce ai facut postarea asta si de ce m-ai mentionat? Acum vreau si paleta Self Made, dar si un iluminator. Dar…189 lei? Offff
  Daca mai au vreun produs cand vin in Bucu, inseamna ca e un semn :))
  Acum nu stiu daca vreau Vintage sau Potion :-s

  Reply
 2. Lory's Blog
  16 November, 2015 at 13:27 (5 years ago)

  Arata foarte bine aceste produse….si produsele de la acest brand…care nu este pentru oricine…zic eu!

  Reply
 3. ZipercooDe
  16 November, 2015 at 18:38 (5 years ago)

  Sunt super frumoase produsele, pacat ca sunt mai scumpe in Romania. :\

  Reply
 4. obiecte bisericesti
  1 December, 2015 at 15:13 (5 years ago)

  Cuvinte frumoaste am citit pe pagina dumeavoastra.
  Va veau mult spor in ceea ce v-ati propus.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2015/11/16/anastasia-beverly-hills-self-made-palette-iluminator">
 • Twitter20
 • YouTube0