Review șampon și balsam NIVEA Hairmilk pentru păr normal

 

Cele care mă urmăriți și pe Instagram, în special pe stories, știți deja că vinerea trecută am fost invitată la o sesiune de răsfăț la Pop-Up Hair Salon by NIVEA în cadrul căruia am avut ocazia să descopăr și să testez în premieră noua gamă NIVEA Hairmilk. Așa că mi-am prins părul într-un moț neglijent și m-am lăsat pe mână specialiștilor NIVEA, mai ales că eram nerăbdătoare să aflu totul despre noile produse destinate persoanelor cu păr uscat și deteriorat.

 

 

Descriere și formula NIVEA Hairmilk

Noile produse ale gamei NIVEA Hairmilk sunt inspirate din ritualul de îngrijire al Cleopatrei, celebrele băi în lapte pentru menținerea tinereții și frumuseții. Astfel, formula gamei NIVEA Hairmilk are la bază laptele – un ingredient natural bogat în grăsimi minerale, vitamine și proteine care hidratează și îngrijesc intens părul.

Noua gamă NIVEA Hairmilk conține 8 produse noi, împărțite în 3 categorii în funcție grosimea firului de păr. Recunosc că mi se pare o idee foarte bună modul în care au creat formulele pentru că noi, femeile cu părul afectat de vopsiri constante, avem structuri de păr diferite chiar dacă problema este aceeași. Astfel că în ciuda faptului că avem în comun un păr deteriorat, este foarte importantă grosimea firului de păr pentru că el determină modul și gradul de absorție al produsului, și implicit rezultatele obținute.

Astfel că produsele noii game sunt sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr – subțire, normal sau gros.

NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. De exemplu, părul subțire are nevoie de produse care îi conferă volum, fără să îl încarce. Chiar dacă este mai puțin pretențios, părul normal trebuie îngrijit cu produse destinate acestuia și tehnicile de coafare potrivite, tocmai pentru a-i menține suplețea și sănătatea. În opinia specialiștilor, părul cu fir gros este cel mai greu de întreținut, uscat și aranjat, fiind deseori aspru și greoi, iar produsele de îngrijire trebuie să îi redea suplețea.

Cum se aplică

Eu am testat șamponul, balsamul și balsamul spray cu 7 beneficii (disponibil și pentru părul subțire) pentru păr normal. Partea cea mai plăcută a fost șamponarea care a fost destul de delicată. Acest șampon mi se pare potrivit chiar și pentru persoanele care își spală părul frecvent, așa cum fac eu. Mirosul este discret, dar plăcut și se menține în păr mai mult timp. După cele două șamponări aplic imediat balsamul pe care îl las pe păr 2-3 minute înainte de clătire. Balsamul are o textură foarte fină, lăsând această senzație și pe păr. Balsamul spray se aplică pe părul umed, înainte de coafare pentru a descurca și fortifica părul.

Impresiile și concluziile mele

M-am îndrăgostit de produsele NIVEA Hairmilk chiar de la prima folosire. În primul rând, îmi place că pot folosi aceste produse zilnic fără să simt nici că îmi încarcă părul, nici că îl degresează prea tare. Simt părul moale după ce aplic balsamul ce trebuie clătit și nu simt nevoia să aplic la fiecare spălare balsamul spray.

Nu pot spune nimic în privința regenerării firelor de păr pentru că nu l-am folosit suficient de mult timp ca să înceapă să îmi crească fire noi, însă îmi place că înainte de uscare simt că părul parcă are un strat protector care împiedică încurcarea. Dacă nu aveți probleme serioase cu căderea sau ruperea părului, vă recomand să încercați produsele acestei game pentru că prin comparație cu alte produse mass-market mie mi se pare că oferă o protecție în plus care în timp nu doar că previne deteriorarea părului, dar îi și îmbunătățește aspectul.

Preţ maxim recomandat șampon NIVEA Hairmilk (fir subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 250 ml

Preţ maxim recomandat balsam NIVEA Hairmilk (fir păr subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 200 ml

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Review șampon și balsam NIVEA Hairmilk pentru păr normal

 1. Mona Cocoreanu
  4 April, 2017 at 13:55 (3 years ago)

  Oh atunci super fain! Sunt tare curioasa de noua gama Hairmilk de la Nivea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2017/04/03/review-sampon-si-balsam-nivea-hairmilk-pentru-par-normal">
 • Twitter20
 • YouTube0