Am testat tratamentul cu fiole pentru acasă Skeyndor Uniqcure Intensive Hydrating

Există o vorbă veche care spune că esențele tari se țin în sticluțe mici. Nimic mai adevărat, mai ales dacă alegi să calci pragul unui salon pentru a te bucura de un tratament facial. Iar dacă mă citiți de multă vreme știți că nu sunt cea mai mare fană a tratamentelor faciale, dar sunt probleme pe care doar un specialist le poate rezolva și atunci nu mă sfiesc să cer ajutorul. Astfel am descoperit că substanțele care îmi ajutau tenul în timpul unui tratament cosmetic mereu proveneau dintr-o micuță fiolă.

De atunci am introdus cu încântare și în rutina mea tratamentele de tip cură pentru îngrijirea acasă. Vara aceasta Skeyndor a lansat o serie de 8 tratamente concentrate ce oferă soluții specifice pentru diferitele nevoi ale tenului. Tratamentele vin sub forma fiolelor concentrate care maximizează efectele tratamentelor efectuate în salon și a produselor de îngrijire pentru acasă. Recunosc că eu nu am mai făcut un tratament cosmetic de mai bine de jumătate de an, dar acasă am o retina destul de elaborate și riguroasă care mă ajută să am pielea pe care mi-o doresc.

După ce m-am întors din vacanța în Grecia (postez vlogul de călătorie în curând, promit) nu eram deloc mulțumită de tenul meu. Aveam câteva erupții pe frunte și obraji, îmi simțeam pielea uscată deși m-am ferit cât am putut de soare și am aplicat frecvent crema cu protecție solară, iar culoarea pielii varia de la diverse nuanțe de roz până la galben. Întrerupsesem rutina mea plină de antioxidanți și acizi exfolianți iar asta se vedea prin fiecare por. Aveam prin casă cura Skeyndor Uniqcure Intensive Hydrating ce conținea cele 7 fiole hidratante și fără să stau prea mult pe gânduri am introdus-o în rutina de îngrijire seara – după aplicarea acidului lactic și înainte de aplicarea cremei hidratante.

Pentru că mi-a plăcut atât de mult efectul fiolei, am mutat aplicarea ei înainte de machiaj. Iar fondul de ten și restul produselor s-au aplicat foarte bine așa că am menținut aplicarea Skeyndor Uniqcure Intensive Hydrating în rutina din timpul zilei. Uneori aplicam și o soluție cu 2%BHA, așa că aplicam fiola la 5-10 minute după aplicarea exfoliantului. În 9 zile de la întoarcerea din vacanță și revenirea treptată (niciodată nu e bine să introduce brusc produse noi în rutina ta) la rutina mea obișnuită + folosirea celor 7 fiole Skeyndor Uniqure Intensive Hydrating, pielea mea revenise la normal. Erupțiile dispăruseră, culoarea devenise mai uniformă (în general zona nasului și a obrajilor este mai roz la mine), pori nu mai erau atât de dilatați, iar pielea nu se mai simțea uscată, ci arăta din nou strălucitoare și se simțea elastică.

Tratementele Skeyndor Uniqure vizează cele mai întâlnite probleme ale pielii și pot fi cumpărate din saloanele GETT’S:

 • Skeyndor Uniqcure Renewal Peeling este un peeling leave-on cu conținut de acizi de 15%. Inspirat de tratamentele peeling medical-estetice (se aplică fără îndepartare), acesta combină trei tipuri de acizi (AHA, PHA, PCA) pentru a ajuta la netezirea pielii cu pori măriți și diverse semne.

Preț: 104 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Intensive Hydrating este o fiolă hidratantă cu acțiune intensă și susținută. Reprezintă o sursă directă de substanțe hidratante naturale prezente în interiorul pielii (Factor Natural de Hidratare), apa termalș si acetil glucozamină, un precursor al acidului hialuronic.

Preț 104 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure SOS recovering este considerate o fiolă minune cu efect calmant. Diminuează hipersensibilitatea cutanată și procesele iritative cronice ale pielii blocând mediatorii pro-inflamatori. Ingrediente principale sunt Madecassoside, Extracte de Coacaze Negre- Cardiospermum Halicacabum și α-Bisabolol derivat de Vitamina E.

Preț 104 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Brightening glow conține fiole șoc antioxidante cu 10% derivat de vitamina C stabilizată. Formula combină trei puternici antioxidanți pentru un efect de iluminare imediată care amplifică strălucirea naturală a pielii. Ingredientele principale sunt: derivații stabilizați ai acidului ascorbic și ai acidului ferulic, și acid aminoetilfosfinic (ALA-P).

Preț 135 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Dark spot correcting este o fiolă corectoare a culorii pielii ce ajută la reducerea producției de melanină și acumularea de lipofuscină (pigmentul vârstei mature). Ingredientele principale sunt Hexyl resorcinol, Vitamina B3 și extractul de Brassica Napus.

Preț 135 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Instant lifting este un tratament de lifting cu acțiune rapidă și efect puternic de fermitate. Efectele se văd imediat pentru că pielea va arată mult mai bine.

Preț 151 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Wrinkle inhibiting este un tratament intensive antirid. Inspirat din medicina-estetică de corectare, această fiolă se bucură de acțiunea sinergică a trei puternici agenți de netezire cu acțiune antirid rapidă si de durată. Ingredientele principale sunt GABA, Peptide asemănătoare Botulinei și asemănătoare Veninului de Viperă.

Preț 151 lei cutia cu 7 fiole

 • Skeyndor Uniqcure Redensifying filling – acestea sunt fiole redensificatoare pentru un efect 3D de umplere. Conțin un accelerator celular puternic care stimulează, umple și întinerește pielea din interior. Formula este inspirată din medicina-estetică de corectare ce reface volumetria facial. Ingredientele principale sunt Proteoglicani, Colagen hidrolizat, Bakuchiol (asemanator vitaminei A) și extractul de Artemisia Abrotanum.

Preț 151 lei cutia cu 7 fiole

este o fiolă hidratantă cu acțiune intensă și susținută. Reprezintă o sursă directă de substanțe hidratante naturale prezente în interiorul pielii (Factor Natural de Hidratare), apa termală si acetil glucozamină, un precursor al acidului hialuronic.

Preț 104 lei cutia cu 7 fiole

Pe mine mă mai tentează și tratamentul Skeyndor Uniqcure Renewal Peeling. Vouă care vă face cu ochiul?

 

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2018/10/01/review-skeyndor-uniqcure">
 • Twitter20
 • YouTube0