IDU THE BRAND ONLINE SRL va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a se asigura că tu ești mulțumită de produsele comandate. Cu toate acestea, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță cu invocarea unui motiv în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele se pot returna doar daca nu corespund comenzii plasate. Pentru produsele cu defect se vor prezenta fotografii care vor demonstra defectul chiar inainte de returnarea produselor. Dupa o analiza corecta, cererea de retur poate fi aprobata sau respinsa.

Produsele se pot schimba daca nu corespund comenzii plasate sau daca masura este nepotrivita. In cazul in care clientul se razgandeste in privinta comenzii, produsul poate fi schimbat sau returnat.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.

Astfel, cheltuielile de expediere sau re-expediere a unui retur sau schimb de produs vor fi suportate de către client.

Atenție! Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) produsele personalizate, realizate la comandă după specificații dvs. nu se pot returna!

Procedura de Returnare

În cazul în care dorești să returnezi/schimbi un produs trebuie să ne comunici explicit această intenție, în termen de 14 zile de la recepția produsului pe email la adresa office@ioanadumitrache.ro, prin telefon la numărul: 0753 333 377.

După analizarea solicitării tale, îți vom confirma detaliile soluționării returului.

După ce ați trimis mail în care explicați că doriți schimb/retur trebuie să trimiteți prin curier produsul la adresa de mai jos:

IDU THE BRAND ONLINE SRL

Ioana Dumitrache

Strada Locotenent Constantin Marinescu nr 17 D, parter, apartament 2, Sector 6 Bucuresti

Telefon: 0753 333 377

Motive și Condiții de Returnare

Dacă coletul este sever deteriorat, produsele au fost livrate greșit, produsele au defecte de fabricație, mărimea nu corespunde puteți solicita un retur sau schimb de produs. Vă rugăm să respectați urmatoarele condiții de returnare a produselor:

-Produsele trebuie să fie nefolosite, nepurtate și nedeteriorate, fără urme de uzură;

-Produsele trebuie returnate în ambalajul original, cu sigiliul și etichetele intacte;

Produsele se pot returna doar prin curier.  IDU THE BRAND ONLINE SRL nu ridică colete transmise prin Poșta Română sau alte oficii poștale;

-Nu sunt acceptate coletele transmise cu plata ramburs;

-Nu sunt acceptate coletele al căror expeditor nu poate fi identificat;

-Nu sunt acceptate colete de retur, daca nu ați înștiințat IDU THE BRAND ONLINE SRL de intenția de retur, în termenul de 14 zile de la recepția produselor, termen stabilit prin lege;

-Nu se pot returna produsele personalizate cf.specificațiilor dvs., deoarece sunt produse unicat;

-Produs defect înseamnă produse rupte, pătate, descusute sau care prezintă urme de uzură.

În eventualitatea în care produsele au fost livrate greșit sau prezintă defecte de fabricație  IDU THE BRAND ONLINE SRL își asumă răspunderea achitării taxelor de transport aferente unui retur sau schimb de produs.

Restituirea Contravalorii Produselor

În cazul solutionarii unui retur, restituirea banilor se va face doar după îndeplinirea condițiilor de mai sus, iar produsele au ajuns în fabrică și au fost verificate. După recepționarea și verificarea lor, IDU THE BRAND ONLINE SRL va restitui banii dvs. în termen de maxim 10 zile lucrătoare și veți fi anunțat/ă când se va efectua plata.

Vă rugăm aveți în vedere faptul că IDU THE BRAND ONLINE SRL nu va returna sumele aferente taxelor de livrare, comisioanele bancare, diferențele de curs valutar în cazul plăților în valută sau alte taxe, ci doar contravaloarea produselor.

Banii vor fi returnați exclusiv prin card sau bancă, nu sunt operate plăți în numerar. De asemenea, în termenul de 10 zile lucrătoare nu este inclusă perioada de procesare a tranzacției, care diferă în funcție de furnizorul dvs. de servicii bancare.

Produsele se trimit doar prin curieri la adresa din factura primita in colet sau pe mail, respectiv:

IDU THE BRAND ONLINE SRL

Ioana Dumitrache

Strada Locotenent Constantin Marinescu nr 17 D, parter, apartament 2, Sector 6 Bucuresti

Telefon: 0753 333 377