Review L’Oréal Elseve Total Repair Extreme Şampon & Balsam
Vă spuneam la începutul lunii martie că L’Oreal urmează să lanseze o nouă gamă de îngrijire L’Oréal Elseve sub deviza Acum pãrul este reparat din interior!, o gamă care pe lângă obişnuitele produse, şampon şi balsam, conţine şi un serum dublu concentrat (primul serum de păr lansat de Elseve). Eu am testat în ultimele două săptămâni doar şamponul şi balsamul din gamă şi doar din faptul că le-am folosit un timp atât de îndelungat reiese că sunt nişte produse cărora merită să le acordaţi atenţie
Despre gamă
Elseve Total Repair Extreme este prima gamă L’Oréal Paris ce conţine produse pentru îngrijirea pãrului uscat şi deteriorat bazându-se pe o formulã nouã care are la bazã douã ingrediente inovatoare: Ceramidele şi LAK 1000.
Ceramidele au efect reparator pentru refacerea completã a fibrei capilare, iar LAK 1000 este un acid din fructe care are capacitatea de pãtrunde adânc în cele 10 straturi ale firului de pãr ajutând la eliminarea celulelor moarte.
Cum acţionează?
Activul LAK 1000 este cunoscut pentru proprietățile sale extraordinare de consolidare a fibrei capilare: din centrul nucleului firului de păr până la vârfuri.
Acțiune până la nucleu – Activul LAK pătrunde cele 10 straturi ce compun firul de păr pentru a reconstrui legăturile degradate ale structurii sale interne.
Acțiune până la vârfuri – umple fisurile externe ale firului de păr și fortifică rețeaua celulară protectoare de la rădăcină până la vârfuri.
Rezultatul: Reparare completă. Protecție restaurată. Păr mătăsos până la vârfuri.
Mod de utilizare
Produsele se folosesc foarte uşor la fel ca oricare alt şampon şi balsam.
Despre ambalaj
Ambalajul este unul clasic, specific gamei L’Oréal Elseve. Singurele diferenţe sunt cele vizuale. Îmi place cromatica gamei: lila metalizat cu roşu carmin. Îl face să iasă repede în evidenţă la raft şi te trimite cu gândul la o tehnologie futuristă, aşa cum este şi ingredientul LAK 1000. Deci, putem spune că au creat au ambalaj perfect pentru acest produs.
Impresii
Din toate gamale L’Oréal Elseve pe care le-am încercat până acum această este de departe preferata mea.
Şamponul are o textură fină şi cremoasă care produce multă spumă rapid. Spre deosebire de şampoanele profesionale care nu fac aşa multă spumă de la prima aplicare, spălarea cu acest produs mi s-a părut mult mai rapidă.
Deşi nu am un păr degradat, ci doar afectat de efectele vopsirilor constante iar de obicei prefer gamele profesionale destinate părului vopsit, acesta a fost singurul produs mass market pentru care am făcut o excepţie. Ştiţi cât de greu se întreţine părul roşcat.
Balsamul are textură ultra-cremoasă care se clătește foarte ușor şi care datorită faptului că este concentrată în activi reconstituanți descurcă rapid părul, îl lasă foarte moale şi fin şi parcă uşor mai plin.
În general scopul unui balsam este doar de a descurca părul. Mă bucur să constat că lucrurile se schimbă şi că balsamurile încep să aibă formule din ce în ce mai avansate care să nu te mai oblige să aplici musai şi o mască.
Un alt lucru pe care l-am sesizat imediat la balsam este mirosul uşor acrişor de mere. Îmi aduce aminte de alt produs de îngrijire, dar nu mi-l pot aminti. Este foarte frustrant :))
Ulterior am observat că ambele produse au acelaşi miros, dar doar cel al balsamului rămâne în păr.
Concluzii şi recomandări
Această gamă este destinată părului uscat şi deteriorat, însă m-am convins că poate fi folosită şi de persoanele care au părul mai uscat. Cred că blondele vor fi foarte încântate de această gamă.
Îmi plac mult albele produse şi cred că sunt printer puţinele care se apropie ca rezultat de cele ale produselor profesionale de îngrijire.
Voi aţi încercat gama L’Oréal Elseve Total Repair Extreme?
Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM!
Comentariile la 4 despre “Review L’Oréal Elseve Total Repair Extreme Şampon & Balsam”
Comentariile sunt închise.
Buna Ioana.
Samponul este si preferatul meu si chiar mi-am facut stoc, Balsamul nu l-am incercat dar il voi cumpara cu prima ocazie.
O zi excelenta!
Si mie imi place mult gama aceasta, in conditiile in care am parul gras la radacina si degradat pe lungime(e greu sa gasesti ceva sa impace ambele probleme)! Si tratamentul Instant Miracle din aceeasi gama e super-bun 🙂
Un sampon care face multa spuma nu este neaparat un sampon bun, chiar dimpotriva. Daca samponul face munti de spuma, s-ar putea sa contina printre ingrediente prea mult detergent, care elimina protectia naturala a parului, scoate culoarea, de aceea sampoanele profesionale nu fac spuma, sau fac destul de putina spre deloc…
Multumim pt informatii Mihaela!