Au trecut aproape 5 săptămâni de când am introdus în dieta mea şi suplimentele alimentare XL-S Medical şi cred că a venit momentul să împărtăşesc cu voi experienţa mea şi rezultatele obţinute.

xl-s-medical4În primul rând vreau să subliniez din nou că XL-S Medical nu sunt pastile de slăbit, ci suplimente alimentare care trebuie combinate cu o dietă adecvată şi sport pentru a obţine rezultate. În cazul meu v-am spus cum şi de ce am ajuns să iau aceste pastile: în urma problemelor de spate am fost nevoită să renunţ pentru o perioadă la efortul fizic susţinut şi atunci am căutat un ajutor în dieta de slăbit.
Înainte de a vă spune care sunt concluziile mele în urma acestui tratament pe care l-am început vreau să vă reamintesc cum funcţionează aceste suplimente alimentare. Având la bază un complex de fibre numit Litramine™ acesta acţionează ca un burete care nu lasă grăsimile din alimentele pe care le consumăm să se depună, ci le strânge şi conduce direct la eliminarea lor. A fost dovedit că XL-S Medical Fat Binder reduce cu până la 27% absorbția caloriilor provenite din grăsimile alimentare, fără efecte secundare.

Să ţii dietă este dificil. Mai ales dacă eşti obişnuit să mănânci foarte des în oraş şi eşti şi foarte pofticios – aşa cum este subsemnata. Deci nu-mi place să ţin dietă, dar trebuie!

xl-s-medical2Dieta mea a fost destul de simplă pentru că nu prea gătesc şi a trebuit ceva să se potrivească stilului meu de viaţă. În general dimineaţa mâncam un ardei roşu cu brânzică slabă (uneori puneam puţină ceapă şi puţin mărar şi umpleam ardeii cu crema de brânză) şi cu una sau 2 felii de pâine. Alternam brânza cu şuncă slabă sau ou fiert. Era puţină mâncare, dar mereu mi s-a părut suficientă. La prânz lucrurile stăteau altfel pentru că mâncam ori o salată cu de toate (piept de pui la grătar cu castraveţi, ardei, roşii şi puţină brânză feta sau ou în loc pui) sau pui/vita/peste la cuptor cu legume sau o supă slabă. Vă daţi seama că la un moment dat mi s-a luat de atâtea legume ca garnitură, mai ales că trebuia să evit pe cât posibil cartofii. La cină nu aveam prea multe opţiuni: ori pui la grătar cu legume, ori salată. Gustările m-au ajutat mult să lupt cu senzaţia de foame dintre mese, iar după 1-2 săptămâni de când începusem să iau pastilele deja mă săturam cu mult mai puţină mâncare decât de obicei.

xl-s-medical3

Ştiţi că se spune că atunci când ai de dat multe kilograme la început dai jos mai mult şi mai repede? Ei bine în cazul meu nu funcţionează aşa. Eu dau mai greu jos. Cam 3-3,5kg pe lună. Asta este ritmul organismului meu şi oricât mi-aş dori eu să îl schimb nu voi putea peste noapte. Bine, nu vreau să vă ascund că din când în când mai gust şi eu din preparatele mele preferate când poftesc la ceva sau când sunt la evenimente, dar mă străuiesc să rămân doar la gustat.

ioana-dumitrache-xlsPe scurt, în total am slăbit 5,3kg în aproape 5 săptămâni. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi voi continua să iau XL-S Medical până reuşesc sa dau jos 15kg în total. Nu sunt contraindicaţii în acest sens. Acum am început să fac şi mai mult sport decât înainte aşa că sunt sigură că lucrurile vor evolua şi mai frumos. Uneori mă simt foarte motivată şi mi-e mai simplu să ignor tentaţiile, alteori este mai greu să rămân concentrată pe obiectivele mele. Dar am ajuns la concluzia că am o viaţă foarte frumoasă şi că tot ce trebuie să fac este să o trăiesc cât mai frumos. Dacă trebuie să iau suplimente de slăbit pentru a mă simţi mai bine, o voi face fără să mă gândesc ce spun cei din jurul meu. Important este să urmez recomandările medicului şi să mă simt din ce în ce mai bine.

Citeşte şi:

XL-S Medical este noul meu ajutor în dieta de slăbit

Vine Paştele. Ce fac cu dieta?

Câteva cuvinte despre poftele alimentare.

Comments

comments