Aţi intrat în aplicaţia My Secret Mission de pe pagina de Facebook B.U. România? Dacă nu, intraţi repede pentru că deja suntem în a treia săptămână de concurs iar premiile sunt foarte, foarte frumoase: vouchere Meli Melo în valoare de 100 lei + DEO B.U. My Secret.

V-am zis că îmi place la nebunie noua aromă B.U. My Secret?

Tocmai pentru că îmi place mult noul parfum am decis să devin agent secret şi să o ajut pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor ei în aplicaţia My Secret Mission.

B.U. my secret mission2

Cum?

Este foarte simplu! Trebuie să dai LIKE paginii B.U. România (dacă nu ai dat deja) şi să intrii în aplicaţie. Misiunea are 5 etape ce durează fiecare câte o săptămână, iar la sfârşitul fiecărei etape intrii în tragerea la sorţi pentru premiile săptămânale. Pentru a putea intra în competiţie pentru premiul cel mare (un makeover total şi o şedinţă foto profesionistă) trebuie să treceţi prin toate etapele aplicaţiei. Nu vă faceţi griji dacă abia acum vă înscrieţi pentru că aveţi în continuare şansa de a trece prin toate etapele şi de a intra în tragerea la sorţi pentru premiul cel mare.

Aplicaţia este foarte uşor de folosit, iar misiunile secrete sunt distractive şi simplu de realizat. În urma fiecărei misiuni îndeplinite vei fi răsplătită cu un număr de puncte. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

B.U. my secret mission3

Abia aştept să descopăr misiunea din săptămâna a patra! Premiile sunt foarte tentante şi sper să câştig.

 

Mult succes tuturor!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *