Vrei să mergi într-o drumeție pe munte, dar nu ai cu cine și nici nu știi unde să mergi? Nu ai deloc condiție fizică și ți-e teamă că nu te-ai descurca?
Habar nu ai de ce echipamente ai nevoie sau ce traseu ar fi mai potrivit pentru tine? Stai liniștită că toate am pornit de aici.
Special pentru femeile ca tine și ca mine, dornice de exploare, natură și de socializare, am pornit fetițeala anuală care este o excursie destinată exclusiv femeilor.

Alături de noi sunt simpaticii ghizi de la TZM Outdoor Experiences care pregătesc în detaliu traseul nostru și au grijă ca fiecare participantă să se simtă în siguranță, să îi fie respectat ritmul de mers și să fie ajutată și susținută pe tot parcursul traseului. Pe lângă profesionalismul și experiența foarte vastă pe care le pun la dispoziția noastră, să știți că vin cu multă voie bună și motivație.

super drumetie pe munte 4

Fetițeala de anul acesta va fi cea mai faină și nu exagerez pentru că v-am pregătit un program atât de fain încât nu mai am răbdare până în iulie. Pe lângă faptul că jumătate din locuri s-au ocupat deja de fete care au participat la edițiile din 2022 și 2023, și știu ce femei mișto sunt și cât de bine ne-am simțit împreună, am pregătit câteva surprize tare faine pentru voi.

Când are loc #Fetițeala3?

Pe 26-28 iulie 2024

Cazarea este la 3 ore distanță de București:

Pensiunea Colț de Rai

Care este programul?

Vă încurajez să veniți de vineri după amiază ca să putem socializa puțin înainte de cină.

Cina o vom lua în jurul orei 18:30 și apoi vom deschide cercul de la ora 19:30 în care ne vom cunoaște și vom avea un scurt atelier de feminitate. Apoi dans și voie bună până la maxim ora 23:00 ca să fim în formă a doua zi. Nu mai facem ca data trecută 🤪😂

A doua zi de dimineață vom lua micul dejun foarte devreme și vom pleca în drumeția noastră superbă. Pentru cele cu frică de înălțime sau care suferă de claustrofobie să știți că vom începe urcarea cu telecabina.

Nu vă dau prea multe detalii despre frumusețile pe care le vom vedea pentru că nu vreau să vă stric supriza, dar vom face un picnic pe un platou deasupra cascadei Obârșia cu o priveliște superbă unde ghizii noștri dragi ne-au pregătit niște gustări speciale și rafinate, așa cum se cade la o fetițeală. Aici trebuie să vă puneți în bagaj o rochie 👗 pe care o veți îmbrăca la picnic. Pentru cine a uitat sau vrea să știe cum a fost anul trecut aici aveți un video:

Traseul

Vom merge spre Vârful Omu (2507m, Bucegi).

Traseul are în jur de 12km liniari și 550m diferență de nivel.

Ca o comparație la fetițeala din 2023 am mers 10km cu diferență de nivel de 450m.

Deci traseul este pentru toată lumea.

Pe tot parcursul drumului ghizii vor căra pentru noi apă, dar dacă știți că beți mai mult de 1L vă încurajez să vă mai luați o sticluță la voi. Oricum avem un grup de whatsapp unde discutăm înainte tot ce avem nevoie de la echipamente, la cremă cu SPF și rochia din bagaj. Ghizi de TZM sunt cu noi în grup și vă pot îndruma să vă construiți echipamentul necesar pentru o drumeție pe munte.

Apoi ne vom întoarce la cazare și vom lua cina a la carte ca în ziua precedentă. Cinele nu sunt incluse, așa că fiecare își poate comanda ce dorește.

Seara o încheiem cu relaxare și dans dacă ne mai țin picioarele.

Duminică vom lua micul dejun împreună și apoi vom avea un scurt atelier și închiderea de cerc. Plecare spre casă poate fi făcută începând cu ora 12:00-13:00, asta dacă nu mai găsim noi ceva interesant de făcut în zonă.

Surpriză

Pentru că nu putem pleca la drum fără să ne pregătim corespunzător și să avem grijă de pielea noastră, alături de grupul Face Your Skin - Îngrijirea pielii este o prioritate  și SOLE SHOP v-am pregătit un goodie bag care se va ocupa de tenurile voastre pe tot parcursul excursiei.

Costuri

Single 1400 lei/persoană (în camera triplă – pentru că s-au ocupat deja toate camerele single și double)

Dublă 850 lei/persoană (în camera triplă – pentru că s-au ocupat deja toate camerele single și double)

Triplă 670 lei/persoană

Aceste costuri includ:
- cazare 2 nopți + mic dejun
- ghidaj și organizare, inclusiv picnic la Cascada Obârșia cu gustare și prosecco plus apă pentru participante (o vor căra ghizii pentru noi)
- activitățile de pe parcursul weekendului

Transportul

Transportul nu este inclus și nici biletul la telecabina (90 lei).

Pentru transport vom merge pe varianta din anii trecuți în care ne-am grupat în mașini, dar avem și opțiunea de microbuz transport 8 locuri disponibile 125 ron/persoană dus-întors București - Padina – București.

🚨Locurile sunt limitate (mai avem 13 locuri).

Pentru a rezerva cabana este necesar achitarea unui avans de 400 lei/persoană cât mai repede. Vom ocupa locurile în ordinea confirmărilor și achitării avansului.

💸 Plata

Plata avansului se face în contul lui Bogdan:

Beneficiar: Bogdan Mircea Vasilescu

IBAN: RO90 BREL 0005 5143 0176 0100

sau Revolut 0722 511 018

✍🏻 Organizare

Vă rog să completați și acest formular ca să avem o evidență a voastră care ne ajută la organizarea transportului și gruparea pe camere

Formular înscriere

Vă pup și abia aștept să petrecem un weekend de pomină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *