Au trecut aproape trei luni de când v-am arătat ultima data ce produse folosesc eu pentru machiajul zilnic, iar intre timp s-au schimbat o groază de lucruri! În primul rând mi-am micro pigmentat sprâncenele şi am scăpat de conturarea lor zilnică, apoi am reuşit să scap aproape de tot de papulele de ten şi bineînţeles, am descoperit produse noi şi faine!

1. Dimineaţa am două variante: fie aplic pe faţă doar crema colorată cu SPF 30 Paula’S Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense şi sunt gata de plecare, fie o folosesc ca bază de machiaj. Chiar este o excelentă bază de machiaj!

2. Apoi aplic fondul de ten PAESE Long Cover Fluid fie cu degetele, fie cu buretele sau cu pensula. Este minunat şi asta se datorează texturii sale versatile care oferă de la o acoperire fină la una totală. Promit un review în curând!

3. Încă sunt îndrăgostită de pudra Peggy Sage loose powder în nuanţa Nacrée pe care o aplic doar în zona T şi puţin sub ochi.

4. Folosesc pudra de contour din trusa Sleek Face Form Light pentru a-mi accentua pomeţi şi pentru a contura ovalul feţei, dar nu mă omor după blush-ul şi iluminatorul din kit.

5. Apoi aplic blush-ul meu favorit L’Oréal Paris le blush în nuanţa 240. Totul este minunat la el: textură, pigmentaţie, rezistenţă, culoare..

6. Iluminatorul meu preferat este în continuare MAC Soft & Gentle pe care îl aplic întotdeauna sub sprânceană şi pe vârful pometelui făcând un “V” de lumină.

7. Dacă doresc sprâncene mai pronunţate sau roşcate ca părul meu, folosesc Anastasia Dip Brow Pomade în nuanţa Auburn. Ador acest produs!!!

8. De când am paleta Amrezy de la Anastasia am folosit doar pe ea. Culorile sunt foarte frumoase, fardurile foarte pigmentate şi fără pic de fall-out, iar combinaţiile de culori pe care le poţi face sunt infinite. Costă în jur de 145 lei, dar merită fiecare bănuţ!

9. Singurul eyeliner pe care îl folosesc este cel Xtreme Lashes care este extrem de rezistent chiar dacă a fost creat special pentru cele care poartă extensii de gene. Mascara nu folosesc, ştiţi voi de ce 😉

10. Un alt fard care îmi place foarte mult este  L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure în nuanţa 206 NUDE. Textura de gel face produsul să reziste mai mult şi să aibă o culoare mai intensă. Vreau toate culorile! Detalii despre gamă găseşti AICI.

11. În ultima vreme pe buze am purtat doar rujul Sleek Matte Me Rioja Red care este extrem de mat şi de rezistent. Din păcate aplicatorul nu prea îmi place, dar cu o pensulă mă descurc perfect!

12. Şi după ce port 7-10 ore un ruj uscat pe buze cum este cel de la Sleek vine partea cea mai grea:  demachierea buzelor. Noroc că începând din această toamnă în Sephora se găseşte demachiantul gel pe bază de ulei pentru buze Sephora Ultimate oil-in-gel lipstick remover. Nu-mi mai imaginez viaţa fără el!

 

Pe aceeaşi temă:

My everyday make-up products (1)

My everyday make-up products (2)

My everyday make-up products (3)

 

Comments

comments