luni

A venit şi rândul primului articol din săptămâna fără titluri 🙂

Articolul de astăzi este un review pentru un produs pe care iubitoarele de produse iluminatoare îl vor adora – L’Oreal Lumi Magique Stylo de lumiere/Touch of light highlighting pen.

Folosesc acest corector – iluminator de câteva săptămâni şi a început să fie unul dintre produsele mele indispensabile. Produsul promite să aducă o infuzie de lumină, să şteargă zonele umbrite şi să diminueze aspectul cearcănelor şi semnele de oboseală. Nu este un anticearcăn, deci nu va acţiona ca tratament şi nici nu are aceeaşi putere de acoperire.

Lumi Magique Stylo de lumiere are o textură lejeră, care va oferi luminozitate privirii, dar şi hidratare datorită formulei care conţine aproape 40% apă pură. Eu îl folosesc pentru zona ochilor şi pe aripile nasului că să ascund roşeaţa şi diferenţa se vede imediat, mai ales dacă îl aplic peste fondul de ten şi nu înainte. Îl consider un produs potrivit persoanelor care nu se confruntă cu cearcăne accentuate sau colorate şi celor care îşi doresc o iluminare proaspătă şi naturală a privirii.

lumi magique stylo touche de lumiere

De asemenea, mai poate fi folosit şi pentru sculptarea şi iluminarea conturului feţei. Eu îl aplic pe pomeţi, pe puntea nasului, pe arcul lui Cupidon şi în centrul frunţii şi întotdeauna îl fixez cu o pudră. Pe pomete îl fixez cu o pudră sidefată 😀

Este foarte uşor de folosit şi poate fi purtat şi în geantă pentru retuşuri pentru că are o pensulă încorporată. Eu folosesc şi pensula, dar tapotez uşor şi cu degetele deoarece datorită căldurii corporale produsul se aşează mai natural.

Eu nu am probleme cu cearcănele aşa că acest produs este perfect pentru mine şi nu îi găsesc niciun cusur ca să fiu sinceră. Preţul mi se pare potrivit, se găseşte foarte uşor (Kendra, B&B, Real, Cora, Carrefour) şi este disponibil în trei nuanţe: light, medium şi dark.

Am încercat să fac nişte fotografii de before & after dar nu au fost foarte reuşite, aşa că vă las cu o poză de after. Vă rog să ignoraţi faţa proaspăt trezită.

L’Oreal Lumi Magique Touch of light highlighting pen

 

Preţ aprox. 55 lei
Valabil 6 luni de la deschidere
Cantitate 6ml

Aţi încercat produsul? Vă tentează?
PS: Acum mă puteţi urmări şi pe Instagram.

Comentariile la 8 despre “Luni – Review L’Oreal Lumi Magique Touch of light – highlighting pen

 1. Adiana spune:

  wow, ce ten frumos ai fara machiaj <3 impecabil, folosesti BHA?

  1. Ioana spune:

   Nu este impecabil, da zoom :p
   Nu am mai folosit BHA de 4 luni, dar voi pune mana sa-l folosesc dupa ce termin cura cu vitamina C

 2. Cristina Huzum spune:

  inca nu l-am folosit, dar as avea nevoie de unul

 3. Foarte interesant, arata tare bine produsul. 🙂

 4. Aluculesei Brindusa spune:

  multumim frumos pentru articol !

 5. Dara spune:

  Ma tenteaza tare si pe mine Lumi Magique.
  Iar tu esti frumoasa si cu machiaj si fara.

 6. Velniceru Diana spune:

  Bună. Nu văd pozele. Mă poți ajuta? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *