Sunt femei care preferă să meargă la saloane și să se lase pe mâinile unui profesionist, și sunt femei care preferă să își facă toate serviciile de înfrumusețare în intimitatea propriei case. Eu oscilez între cele două, chiar dacă de cele mai multe ori prefer să merg la salon. Eh, acest articol este pentru acelea dintre voi care sunteți mai comode, mai îndemânatice și care vor să economisească niște bani.

Așadar, toate beauty gadgeturile de mai jos sunt la un click distanță de voi, iar dacă intrați pe link-ul acesta aveți o gamă mai largă din care puteți alege.

Dispozitiv pentru golirea tuburilor

Mi s-a întâmplat de atâtea ori să nu pot scoate tot produsul dintr-un recipient și să arunc o cantitate considerabilă doar din acest motiv. Am găsit aceste dispositive simpatice și vesele care ne permit să scoatem și ultimul strop de produs din orice fel de tub: paste de de dinți, cremă de față, cremă depilatoare etc. Eu zic că sunt utile în orice casă.

Lampă UV pentru manichiură cu gel sau ojă semipermanentă

De când am descoperit manichiura cu gel sau ojă semipermanentă am scăpat de grija ojei sărite după doar câteva zile, a unghiilor rupte sau a manichiurii neîngrijite. Bine, și acum mai reușesc să mai rup câte o unghie din când în când, dar oricum a crescut considerabil perioada cu manichiură perfectă. Eu aleg manichiura cu oja semipermanentă făcută la salon doar pentru că nu sunt îndemânatică la acest capitol. Însă am prietene care au o lampă UV și își aplică singure oja semipermanentă acasă. Nu este nicio diferență între rezultatul de la salon și cel pe care îl obțin ele. Așa că, cu o investiție minimă de 100 lei poți comanda o lampa UV pe care să o folosești singură acasă la tine.

Oglindă cu lumină LED

Este foarte important ca atunci când te machiezi să ai o lumină foarte bună pentru a vedea orice imperfecțiune. Știți femeile cărora fondul de ten li se vede ca o mască? Este din cauza faptului că nu au avut o lumină bună când s-au machiat. O oglindă cu lumină LED (neapărat rece) nu lasă să vă scape niciun detaliu. În plus, este perfecta pentru #selfie-uri frumoase.

Kit depilator electric cu ceară

Epilarea cu ceară în intimitatea casei a devenit extrem de accesibilă odată cu apariția acestor kituri electrice foarte ușor de folosit. Eu l-am folosit pe cel de la Veet, dar pe eMAG.ro găsiți o varietate mare de aparate din care puteți alege.

 

Aparat anticelulită cu sistem de vacuum

Acest aparat de masaj cu funcții multiple este bazat pe o terapie cu vacuum care permite apariția rezultatelor de la primele aplicari. Sistemul său constă într-un masaj constant și simultan iar mișcările de aspirare vă ajută să reduceți celulita. Cellulles Force II este ideal pentru coapse, picioare, fese, mâini, abdomen și spate. Cool, nu?


Eu vă sfătuiesc să intrați pe secțiunea de Aparate și accesorii de îngrijire personală de pe eMAG.ro și să descoperiți toate dispozitivele care vă pot ușura viața, chiar la voi acasă.

 

 

 

 

Comments

comments