Vă voi prezenta trei ţinute care m-au scos total din zona mea de confort. M-am îndrăgostit nebuneşte de noua colecţie C&A THE DENIM şi nici nu aveam cum altfel având în vedere ideea din spatele ei. Pe scurt, C&A este de părere că fiecare persoană are dreptul să arate şi să se simtă bine în blugi, indiferent de mărime, vârstă sau forma corpului, drept pentru care după mai bine de un an de muncă a rezultat colecţia C&A THE DENIM . Aceasta oferă croieli, măsuri şi modele pentru toate siluetele și a fost certificată de către Alvanon, expertul în tipare şi croieli la nivel global. Bucuraţi-vă, căci colecţia se găseşte deja în toate magazinele C&A din ţară.

C&A THE DENIM stand (2)11

Înainte să plec la Londra aveam eu o dorinţă mare de a face pentru voi o postare cu aer britanic. Şi cum aveam nevoie de o ţinută practică şi deloc fancy (pentru că urma să fiu plecată două săptămâni în care mare parte din timp l-am petrecut în metrou, pe băncile şcolii de machiaj şi colindând străzile Londrei), mi-am zis că o pereche de jeans este exact ce am eu nevoie. Şi cum nu voiam să vă prezint o ţinută clasică jeans + tricou + tenişi, am apelat din nou la serviciile Marianei Romanică, consultantul meu de imagine. Deşi eu am pus ochii pe multe alte modele de la slim fit la boyfriend jeans, ea a fost foarte fermă atunci când a luat hotărârea de a alege un model cu o croială şi culoare care să îmi avantajeze silueta şi înălţimea. Nu mă feresc de voi să recunosc că nu m-a atras niciodată modelul straight cut pe albastru închis şi că a fost nevoie de ceva muncă de lămurire până m-am lăsat convinsă să îi îmbrac. Însă ştiţi şi voi, oglinda este cel mai bun critic aşa că atunci când m-am văzut îmbrăcată, am înţeles iicu adevărat de ce există consultanţii de imagine pe lumea asta.

Dacă voi nu aveţi o Mariana Romanică la care să apelaţi am o veste bună pentru voi: C&A a lansat standul C&A THE DENIM unde vă aşteaptă un expert C&A DENIM care vă va oferi sfaturile necesare pentru a putea alege perechea de jeans perfectă din noua colecţie. În plus, toţi cei care vor vizita standul vor primi un voucher de discount -25% pentru a-şi achiziţiona perechea preferată. How cool is that?!

Standul C&A THE DENIM va putea fi desoperit conform orelor de funcţionare a centrelor comerciale, după cum urmează: Bucureşti (AFI Palace Cotroceni)  între 17-20 Septembrie, Bucureşti (Sun Plaza) între 23-27 Septembrie, Cluj Napoca (Polus Center) între 1-4 Octombrie, Iaşi (Palas Mall)  între 22-25 Octombrie, Suceava (Iulius Mall) între 29 Octombrie – 1 Noiembrie , Constanţa (Maritimo Shopping Center)  între  5 – 8 Noiembrie.

Dar să revenim la povestea noastră cu plecarea mea în Londra. Cum stăteam eu la cabină şi mă admiram în noua mea pereche de jeans cu croială straight cut din colecţia C&A THE DENIM, Mariana a venit cu mai multe propuneri de a completa ţinuta. Multe propuneri, vreo 7 ca să fiu mai exactă. Din acestea am reuşit să mă limitez doar la 3, deşi vă recunosc că îmi surâdea ideea de a avea deja garderoba construită pentru o săptămână, în jurul unei simple perechi de jeans. Era atât de simplu!

1 magazin. 1 pereche de jeans. 3 ţinute diferite. 

Prima ţinută este preferata mea chiar dacă acum trei săptămâni nu aş fi îmbrăcat de bună voie şi nesilită de nimeni o cămaşa de blugi. A fost propunerea Marianei şi doar la insistenţa ei am probat-o. Rezultatul? Încă un item în garderoba mea de care nu mai vreau să mă despart! Trebuie să vă achiziţionaţi şi voi o cămaşa de blugi, credeţi-mă că nu veţi regreta investiţia!

Ioana-Dumitrache-plus-size-blogger-C&A-The-Denim3

Ioana-Dumitrache-plus-size-blogger-C&A-The-Denim5

Ioana-Dumitrache-plus-size-blogger-C&A-The-Denim4

Ioana-Dumitrache-plus-size-blogger-C&A-The-Denim

Port:

Jeans straight cut, 119 lei

Cămaşa, 149 lei

Cardigan albastru, 149 lei

Pălarie 89 lei

Geantă 149 lei

A doua tinută mi se pare mai sexy. Sau poate doar mi se pare mie din cauză că nu mai am copănelele ascunse. Oricum steluţa din paiete de pe bluză m-a hipnotizat şi nu i-am putut rezista. Iar jacheta din imitaţie de piele întoarsă este perfectă pentru zilele de toamnă. Ca să nu mai zic că îmi place de mor croiala care subliniază frumos talia.

Ioana-Dumitrache-plus-size-blogger-C&A-The-Denim6 C&A-The-Denim-Ioana-Dumitrache-plus-size-jeans3 C&A-The-Denim-Ioana-Dumitrache-plus-size-jeans2

Port:

Aceeaşi pereche de jeans 🙂

Bluza cu paiete, 69 lei

Jachetă, 149 lei

A treia ţinută era preferata mea datorită bluzei baby doll cu buline de care m-am îndrăgostit pe loc şi pe care o port şi cu fuste conice sau pantaloni din stofă. Pregătisem un cardigan negru pentru această ţinută, dar fix înainte de poze l-am încurcat cu acesta albastru. Însă trebuie să ştiţi că în magazine găsiţi multe cardigan plus size foarte faine care nu te fac să arăţi mai mare decât eşti în realitate. Pentru gentuţa kaki am făcut mică o obsesie, aşa că probabil o să apară în multe ţinute. Să ştiţi că se găseşte şi pe maro-bej, dar mie mi-a plăcut mai mult kaki-ul. În plus, bareta este detaşabilă şi o puteţi purta şi pe post de clutch.

C&A-The-Denim-Ioana-Dumitrache-plus-size-jeans4 C&A-The-Denim-Ioana-Dumitrache-plus-size-jeans5 C&A-The-Denim-Ioana-Dumitrache-plus-size-jeans6

Port:

Aceeaşi pereche de jeans mişto

Bluză baby doll, 89 lei

Cardigan, 149 lei

Geantă kaki, 69 lei

Care este ţinuta voastră preferată dintre cele trei?

Credit foto: Raf Chlapinski

Editare foto:  The Bucharest’s

Styling: Mariana Romanică

Comments

comments