collistar capri

Ca Beauty Editor trebuie sã fiu mereu la curent cu tot ce este nou în materie de frumuseţe, iar research-ul permanent este obligatoriu. Nu pot sã spun cã este o torturã, pentru cã aş fi o ipocritã. Îmi iubesc job-ul, îl iubesc atât de mult încât uneori mã apucã ora 2 dimineaţa lucrând.

Colecţiile primãvarã le-am vãzut cu cel puţin o lunã în urmã, dar ce conteazã cu adevãrat sunt cele care îţi rãmân în minte şi la care din când în când îţi mai fuge gândul în momente în care nici nu te aştepţi.

Astãzi mã gândeam cã m-am sãturat de vremea asta capricioasã: când mã hotãrãsc cu ce sã ma îmbrac este însorit, cald şi frumos, când mã apuc sã mã îmbrac este înnorat şi bate vântul, iar eu schimb ţinuta pregãtitã deja cu una mai groasã…dupã ce ies pe uşã şi apuc sã merg câteva sute de metri, ghici ce? Soare, cald şi frumos. Mda, bine cã mi-am lãsat ochelarii de soare acasã.

Mã gândeam la varã, la culori puternice şi la lucruri certe. M-am gândit la câteva produse din colecţia Capri de la Collistar. Vroiam sã simt culori vibrante, materiale fluide, imprimeuri colorate şi o stare de relaxare pe care o simţi în toiul verii, când ştii cã sunt şanse minime sã se porneascã o ploaie violentã care sã te goneascã de pe şezlongul pe care te-ai instalat comod pentru a beneficia de mângâierile razelor de soare pentru câteva ore.

Verde crud, corai şi fuchsia sunt doar 3 dintre culorile pe care mi le doream. Ce mã tenteazã din aceastã colecţie? Cam multe. Ce îmi doresc cu ardoare? 2 dintre cele 4 rujuri (vã las pe voi sã ghiciţi care) şi ojele. Toate!

Nu vã bombardez cu poze. Am ceva mai bun: un video! Enjoy! 😀

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nXzIaBNVr9s]

Le vreau pe toate!

collistar capri nail polish swatch

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *