Şi tocmai de aceea m-am înscris la Şcoala de Beauty Blogging by L’Oreal Paris.

Regulamentul este simplu şi este disponibil în aplicaţia de pe Facebook. Trebuie sã deţineţi un blog de minim 5 luni iar cel puţin 50% din conţinutul lui sã fie de frumuseţe. Urmãtorul pas este  sã faceţi o scrisoare de motivaţie pe blog (aceasta este a mea) şi apoi sã intraţi în aplicaţie şi sã completaţi câmpurile.  Dupã înscriere vor fi alese 15 bloguri a căror activitate va fi analizată timp de o lună. Cele mai bune 5 dintre acestea vor fi câștigatoare și invitate la școalã 🙂

Concursul are douã etape:

Înscriere: 21 Mai – 31 Mai
Desfãşurare concurs: 4 Iunie – 30 Iunie

Juriul este unul genial: Liliana Olescu, Dana Sota şi Cristina Bazavan.

Premiile sunt cel puţin la fel de tentante pentru cele 5 finaliste:

1.Câte un pachet format din: Crema de zi Triple Active Jour + Ruj Rouge Caresse + Lac de unghii Color Riche Les Vernis, in valoare de 90 lei.
2. Participarea pe parcursul a 2 zile, la sediul Organizatorului, la workshop-urile sustinute în cadrul “Scolii de beauty blogging”
3. Câte un “curs” sustinut de fiecare membru al juriului, având temele: “Strategie Editoriala”, “Documentarea si consultanta pe blog” , “Creative writing”
4. Concept si design al blogului realizat de catre compania de design web Pixio (în urma unui brief furnizat de catre câstigator), în cuantumul a 40 de ore de design pentru fiecare blog in parte.
5. O sesiune de training de make-up cu Alexandru Abagiu, make-up artist L’Oreal Paris România
6. Trusa de make-up: Fond de ten Lumi Magique, Mascara Telescopic, Ruj Rouge Caresse, Lac de unghii Color Riche Les Vernis, in valoare de 184 lei.

scoala de beauty blogging1

Şi acum sã revenim la mine 🙂

De ce doresc sã mã reîntorc pe bãncile şcolii la doar câteva zile de la absolvire (tocmai am finalizat cursurile masterale)? Pãi cum sã nu vreau când este ca şi cum ai merge la şcoalã şi în ghiozdan în loc de cãrţi ţi-ai pune numai farduri şi creme, iar toatã sãptãmâna ai face numai cursul preferat cu proful preferat? 😀

Frumuseţea este pasiunea mea cea mai mare. Lucrul care îmi ocupã gândurile trei sferturi din zi şi care îmi aduce zâmbetul pe buze, iar ea se învaţã (aşa cum spunea Dana Sota).

M-am convins pe propria piele de acest lucru, ştiu cum am evoluat în aceşti ultimi doi ani şi doresc sã vã dau doar câteva exemple: tenul meu aratã mult mai bine pentru cã ştiu sã îi ofer produse potrivite, îmi dau seama când o reclamã este mincinoasã, ştiu sã citesc o etichetã, am învãţat sã îmi conturez buzele aşa ca Marilyn Monroe, dar unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învãţat legate de machiaj a fost cã vedetele de la TV şi din reviste nu au sprâncenele acelea perfecte natural, iar frustrarea mea cea mai mare din adolescenţã a trecut. Acum eu am acele sprâncene perfecte! (dacã doriţi sã vedeţi o pozã cu mine în care nu am sprâncenele conturate pentru a-mi înţelege frustrarea, click aici).

De asemenea, cred cã va foarte distractiv sã mã aflu în aceeaşi salã numai cu persoane care îmi împãrtãşesc pasiunile şi pe care pânã atunci le cunoşteam doar virtual. Şiiiii…sunt atât de curioasã dacã la finalul cursurilor îmi voi mai dori ce îmi doresc acum: o carierã de editor de beauty.

Am ales sã mã înscriu cu acest blog şi nu cu NotAnotherBeautyBlog unde am scris mai bine de un an cu numele de Pinkie din douã motive: în primul rând nu mai puteam merge în paralel cu 2 bloguri şi am ales sã renunţ la acela şi pentru cã aşa are şi Cristina şansa sã se înscrie.

La modul cel mai sincer vã spun cã acest proiect L’Oreal Paris România mã entuziasmeazã foarte tare şi chiar vã spuneam aici cã am nevoie ceva nou, aşa cã a venit exact la momentul potrivit pentru mine.

Chiar dacã nu voi fi printre cele 5 finaliste, mã ofer sã ţin eu minuta întâlnirilor sau sã scriu pe flipchart ..sau orice mai este nevoie :))))

Sã îmi ţineţi pumnii pentru cã voi avea nevoie de sprijinul vostru!!!

Comentariile la 9 despre “Cât trãieşti, înveţi

 1. Cossa spune:

  mult succes, ioana, iti tin pumnii! >:D<

  1. Ioana Dumitrache spune:

   Iti multumesc Cossa! Tu nu te inscrii?

   1. Cossa spune:

    eu nu, sunt in sesiune si nu am deloc timp si inspiratie pentru scris, parca am intrat intr-o stare mai dubioasa… sper sa te aleaga si sa ne imparti si noua din ce o sa inveti acolo! :*

 2. Lala spune:

  Mult succes :*

  1. Ioana Dumitrache spune:

   Iti multumesc mult Lala! >:D<

 3. Cristina spune:

  Bafta multa 🙂 ce-mi doresc mie, iti doresc si tie 🙂

  1. Ioana Dumitrache spune:

   Da, da, da! Multumesc Cristina! Sper sa ne bucuram impreuna de acele cursuri 😀

 4. Silvia C. spune:

  Bafta Ioana! Iti tin pumnii!

  1. Ioana Dumitrache spune:

   Iti multumesc, draga mea! >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *