Nu mai locuiesc cu părinţii, dar îi vizitez destul de des. Însă într-o seară mama mi-a făcut o surpriză frumoasă şi mi-a făcut ea o vizită. M-a surprins pe canapea în timp ce răsfoiam noul catalog Stilago, căci abia îl primisem iar curiozitatea era mare. Iniţial mama a crezut că era VOGUE-ul de septembrie din SUA deoarece îl devoram cu aceeaşi plăcere. I-am arătat că se înşală şi că este Catalogul Style by Stilago care anunţă tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2014-2015. Am început să îl răsfoim amândouă şi să ne notăm cu pixul pe el care sunt piesele preferate ce urmează a fi puse în coş. Am petrecut câteva momente frumoase alături de mama mea: am râs, am povestit, am făcut planuri şi din nou m-a încântat cu poveşţi fashion din tinereţea ei.

S-a făcut târziu şi înainte să plece m-a rugat să îi împrumut Catalogul Style by Stilago pentru că nu reuşisem să îl parcurgem pe tot. I-am spus că nu este nevoie să mă despart de el pentru că  îl găseşte online AICI şi că el se distribuie gratuit prin poştă clienţilor, iar pentru a-l primi trebuie doar să se înregistreze AICI (click pe banner înregistrează-te pentru catalog).

Catalogul Style by Stilago

Atunci a început să-mi spună cât de norocoasă sunt pentru că în tinereţea ei exista un singur astfel de catalog şi era destul de greu să pui mâna pe unul. Produsele nici nu aveau o calitate aşa bună, aşteptai câteva săptămâni bune ca să primeşti comanda, iar dacă te răzgândeai sau ţi-ai ales mărimea greşit nu puteai returna produsele. Este minunat că acum găseşti catalogul şi online şi că poţi comunica prin telefon sau email cu cei care îţi expediază produsele.

Cred că mama este o fană şi mai mare Stilago.ro decât mine. Ba mai mult, o bănuiesc că plasează comezi împreună cu colegele de serviciu fără să îmi spună şi mie.

Mai jos aveţi o selecţie de rochii alese chiar de mama mea special pentru voi. Le găsiţi AICI.

Ahh, să nu uit! Clienţii care fac comenzi din Catalogul Style by Stilago de minim 399 lei, primesc un voucher de reducere în valoare de 50 lei dacă introduc codul de cupon TOAMNA2014.

Spor la shopping!

Comments

comments