Prin 2009 am slăbit vreo 16kg într-un timp destul de scurt, nu ştiu ce motivaţie am avut atunci (tare aş vrea să mi-o amintesc), dar ştiu că începuse să mă preocupe şi problema aspectului pielii foarte, foarte tare. Şi pentru că nu îmi permiteam să îmi fac un abonament la masaj la un salon, am ales să îmi fac eu singură acasă. Mi-am luat un instrument din acela din plastic cu patru picioruşe şi am plecat la farmacie în căutarea unui ulei de masaj anticelulitic.

Atunci tocmai fusese relansată gama Cellufight! de la elmiplant şi farmacista mi-a recomandat o cremă şi un ulei termoactive. Mă încălzeau şi mă ardeau de vai, vai… dar combinate cu masajul zilnic (atât cât îmi puteam face eu cu picioruşele alea de plastic) şi cu slabitul, au dat rezultate, căci puteam purta pantaloni scurţi. Gama Cellufight! de la elmiplant mi-a rămas în minte ca fiind „aia care chiar funţionează” şi de atunci am testat multe.

De ce vă povestesc toate astea? Pentru că elmiplant a îmbunătăţit formulele produselor gamei şi a introdus complexul SLIMBOOST3, şi nu numai atât pentru că gama se îmbogăţeşte cu un nou produs: Cellufight Cryo-Sculpt Gel.


Cellufight! este o gamă dedicată îngrijirii corporale ce foloseşte ingrediente naturale pentru a elimina aspectul nedorit al celulitei. Printre ingredientele principale se numără: uleiul de piper negru cu efect de încălzire local; guarana, extract cu conţinut ridicat de cafeină ce ajută la activarea micro-circulaţiei pentru un aspect radiant al pielii; extractul din alge marine ce ajută la decongestionarea retenţiei excesive de apă din ţesuturi, tonifiind pielea.

Cellufight Cryo-Sculpt Gel este special conceput pentru a acționa intens şi eficient asupra depozitelor de grăsime din zona abdomenului, coapselor şi şoldurilor. Gelul are un efect intens de răcire care, combinat cu acțiunea activelor, ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea netedă şi strălucitoare.
Preţ: 20 lei

Comments

comments