Tocmai am citit zilele trecute un articol despre caracteristicile persoanelor născute sub zodia Racului şi ideea care mi-a atras cel mai mult atenţia a fost cea despre mimica feţei. Se spune că pe chipul unui rac poţi citi cu uşurinţă ceea ce simte şi ceea ce gândeşte,  şi că privirea unui rac este întotdeauna încărcată de sinceritate. Şi pe lângă asta, racii sunt foarte sensibili şi pot fi răniţi foarte uşor. Un zâmbet cald îi încurajează să cucerească lumea, dar şi o privire rece îi destabilizează emoţional.

Mai sus nu v-am scris doar câteva trăsături de caracter ale celor născuţi sub semnul Racului, ci v-am prezentat o particică din sufletul meu. Sunt un om care zâmbeşte mult. Am multe motive să zâmbesc: când sunt fericită, când mă bucur de prezenţa unor persoane, când descopăr lucruri şi locuri noi, când primesc comentarii şi mesaje de la voi, când revăd persoane dragi după o lungă despărţire, dar poate cel mai important, zâmbesc pentru că şi eu la rândul meu vreau să mi se răspundă cu un zâmbet.

ioana-dumitrache-colgateUn zâmbet sincer şi frumos poate lega prietenii pe viaţă sau poate aduce oportunităţi importante. Este cel mai onest şi simplu cadou pe care îl poţi face unei persoane, aşa că sfatul meu este să o faceţi din suflet.

Ca să pot zâmbi aşa cum simt, recunosc că a trebuit să „lucrez” puţin la zâmbetul meu. Mai precis la dinţii mei. De cele mai multe ori vizitele regulate la stomatolog nu sunt suficiente pentru a avea tot timpul dinţi albi şi sănătoşi. Munca medicului dentist trebuie menţinută şi acasă prin periaj corect şi regulat, dar şi prin folosirea produselor potrivite.

Eu sunt o zâmbăreaţă şi ca să-mi pot da frâu liber sentimentelor trebuie să mă asigur înainte că dinţii mei sunt curaţi şi sănătoşi. Şi albi. Mai ales albi. Ştiţi că am încercat deja albirea acasă, cea cu lampă zoom unde rezultatele nu au vrut neam să apară, aşa că m-am întors la soluţia simplă care dă rezultate de fiecare dată: pasta de dinţi Colgate Max White One Optic şi apa de gură din aceeaşi gamă.

Colgate-Max-White-One

Despre gama Colgate Max White One Optic v-am mai povestit pe blog, iar astăzi vreau doar să vă spun că am rămas fidelă acestor produse şi că mi se pare cea mai comodă şi ieftină metodă de a avea un zâmbet alb şi frumos.

Dacă şi tu îşi doreşti un zâmbet de un alb imaculat atunci cu siguranţă trebuie să încerci noua pastă de dinţi Colgate Max White One Optic ce îţi oferă un zâmbet mai alb chiar de la primele folosiri. Produsul beneficiază de o formulă inovatoare ce conţine iluminatori optici care reflectă lumina pentru un efect de albire imediat după periaj şi îndepărtează delicat petele. Este ca un truc de make-up pentru dinţi!

Yves Rocher

De asemenea, folosirea apei de gură este foarte importantă pentru că omoară aproape toate bacteriile nefavorizând astfel apariţia cariilor. Ca să nu mai spun de respiraţia proaspătă! Iar apa de gură o recomand în special fumătorilor. Dacă gustul de tutun nu dispare în totalitate după folosirea pastei de dinţi şi a periuţei, vă asigur că apa de gură rezolvă instant această problemă.

Cu Colgate Max White One Optic este atât de simplu să ai dinţi frumoşi şi sănătoşi!

CONCURS!

Şi pentru că vreau să vă convingeţi singuri că aşa este, vă invit la un concurs pe pagina de Facebook a blogului în care vă provoc să postaţi o fotografie cu voi de tip selfie şi să scrieţi hashtag-ul #zambetmaxwhite.

Concursul durează 2 săptămâni, iar la final voi premia una dintre persoanle înscrise cu un pachet Confidence Booster (pasta de dinţi, periuţă de dinţi şi apă de gură Colgate Max White One Optic) + un colier statement deosebit.

Click AICI  pentru a vă înscrie la concurs!

Colier premiu 2

 Castigatoarea este Alice Stoian. Felicitari! Astept un email cu datele de contact unde vrei sa iti fie livrat premiul.

alice-stoian

Comentariile la 2 despre “Secretul meu pentru un boost instant de încredere

  1. Rodica Granpier spune:

    Multumim pentru acest concurs minunat,o zi frumoasa in continuare,pupici :*

  2. nadia candrea spune:

    M-am inscris, multumesc tare mult! pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *