Au trecut două săptămâni de la prima mea vizită la Therme şi recunosc că abia aştept să mă mai întorc acolo şi să mă dau pe toate topoganele alea. Singurul inconvenient legat de experienţa mea la Therme a fost costumul de baie pe care trebuie să îl schimb urgent. Cu siguranţă că şi voi, la fel ca şi mine, nu faceţi o prioritate din achiziţionarea costumului de baie până când nu se apropie plecarea în concediu. Ei bine, din august şi până  acum am slăbit câteva kilograme bune şi se pare că toate costumele de baie îmi sunt acum mari. Nici măcar cel într-o singură piesă care facea abdomenul să pară mai plat, parcă nu mai lucrează în favoarea mea.

Aşa că adevărul este că nu m-am simţit prea bine în vechiul meu costum de baie şi achiziţionarea unuia nou a devenit urgentă până la următoarea mea vizită  Therme.

sevensins.ro catalog-sevensins

Problema a fost rezolvată ieri dimineaţă când am vizitat showroom-ul SevenSins.ro de pe strada Orzari nr. 3 din Bucureşti. Ştiam că urma să vizionez noua colecţie de costume de baie disponibilă începând de luna aceasta pe site.

Ioana-Dumitrache-Adina-Sevensins.ro

#selfie cu Adina <3

Ioana-Dumitrache-selfie

Surpriza plăcută a fost să descopăr nu doar nişte modele de inspiraţie retro fix pe placul meu, ci şi o diversitate de măsuri de la S la 4XL!

costum-de-baie-sevensins-tileMateriale şi imprimeuri vesele, combinaţii energizante de culori şi croieli ce pun în valoare liniile corpului, ascund imperfecţiunile şi accentuează culoarea pielii. Eu vreau doar să vă arăt  ce model mi-am ales pentru mine şi să vă invit pe site pentru a studia cu atenţie întreaga colecţie.

costum-de-baie-plus-size-sevensins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intima, lenjerie intimă sexy și costume de baie. Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Ioana-Dumitrache

Vă puuup!

Comments

comments