Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să fie nevoie să fac un cadou unui bărbat și să nu știu ce să îi ofer. Eu sunt genul căruia îi place să ofere cadouri pe placul persoanei care urmează să le primească, așa că varianta de cadou simbolic nu intră niciodată în discuție. Oricât de mic ar fi, trebuie să fie ceva care să îi placă cu adevărat. Bucuria mea stă în a oferi bucurie și nu în a bifa o obligație.

Așadar, de multe ori m-am aflat într-un impas atunci când a fost nevoie să ofer ceva unui bărbat sau unei persoane care nu îmi era suficient de apropiată încât să știu ce își dorește. Până de curând când am primit un pachet surpriză din partea Luiss.

Luiss este un brand ce se ocupă cu manufacturarea și comercializarea de produse menite să îți îmbunătățească viața. Înființat de doi tineri români pasionați de bunăstarea și confortul casei, Luiss este locul unde vei găsi paturi și saltele premium, produse textile deosebite, servicii de design interior și parfumurile cameră exclusive CULTI – Milano.

Surpriză

Zilele trecute am primit un pachet surpriză din partea Luiss. Trebuie să recunosc că era foarte frumos împachetat și că abia așteptam să îl desfac. Însă i-am lăsat această plăcere iubitului meu care s-a arătat la fel de entuziasmat de pachet ca și mine. Înăuntru am descoperit unul dintre celebrele parfumuri de cameră CULTI – Milano despre care prietena mea Bianca mi-a povestit de atâtea ori și despre care mi-a zis că doar ele mai lipsesc din casa mea proaspăt renovată. Că m-am bucurat eu la vederea parfumul de camera CULTI – Milano, este o treabă. Dar mai mult mi-a plăcut reacția iubitului meu care interacționa pentru prima dată cu acest brand. După ce a studiat cu atenție produsul și a mirosit parfumul a mi-a mărturisit că își dorește și el unul. Și atunci mi-am dat seama că există ceva ce poți dărui cuiva pe care nu îl cunoști chiar atât de bine și care să îi ofere bucurie: lumânările parfumate și difuzoarele de parfumuri CULTI – Milano.

Povestea unică

Acest brand a fost creat în 1988 de către Alessandro Agrati, unul dintre cei mai importanți producători de parfumuri din lume, care este recunoscut și ca inventator al primului difuzor decameră cu bețe de ratan. Agrati și-a dat seama de ceea ce poate face un parfum pentru a caracteriza un mediu, iar sursa lui de inspirație a fost ratanul. CULTI – Milano se deosebește prin echilibrul perfect de materii prime, durabilitatea mirosului, un înalt nivel de calitate și un design sofisticat. ”Ideea de a crea o cultură a ambianței, care în această epocă a lipsit în mod nemaipomenit în lumea noastră” – acest lucru a inspirat numele CULTI.

Culti ne îmbunătățește starea de spirit prin aromele sale ce ne îndrumă pe o cale sigură către confort, relaxare și eleganță. Notele parfumate au fost studiate cu atenție de Laboratorul Olfactiv – singura modalitate de a obține cele mai bune arome (cu parfum, natural și netoxic, dar unic și persistent). Secretul olfactiv al brandului CULTI – Milano constă în ingredientele acestor parfumuri de a se potrivi perfect cu toate celelalte, pentru a crea de fiecare dată un parfum diferit, cel care se potrivește perfect cu noi și cu casa noastră.

Vestea bună este că în luna octombrie toate lumânările CULTI – Milano beneficiază de 35% reducere pe site-ul Luiss.ro.

Cele mai iubite arome

EBANO (LEMNOS) – frezie, patchouli, vetiver și lemn de santal
Încă din vremuri străvechi, lemnul de santal era foarte apreciat în India. Aroma sa delicată calmează starea de spirit și alungă stresul. Lemnul său misterios comandă tăcerea și îi răsplătește pe cei care ascultă cu o spiritualitate calmă și atemporală.  Pinul elvețian transmite toată energia relaxantă atrasă din pădurile secrete. Design-ul clasic și esența liniștitoare se îmbină armonios în camera ta de odihnă, în birou sau în orice încăpere interioară.

ESPERIDE (CITRIC) – cassis, mandarină și grapefruit
O primăvară explozivă. Mirosul de cassis și mandarine este eliberat prin filitul delicat de bumbac, urmând a se resimți esențe calde de mosc și lemn de cedru. O experiență senzorială, de la acru la dulce până la amar! Notele de grapefruit prezente în compoziție emană o prospețime neașteptată, astfel te duce cu gândul la răcoarea unei dimineți de primăvară.

FIQUM (LEMNOS) – grapefruit, frunze de smochin și mosc
Cu note de vârf de mosc alb, această lumânare va adauga un parfum opulent divin în orice cameră.Notele de mijloc sunt reprezentate de frunzele de smochin, cu un parfum subtil și nedefinit, însă ce lasă în urmă o senzație de prospețime. Notele de grapefruit prezente în compoziție emană o prospețime neașteptată, astfel te duce cu gândul la răcoarea unei dimineți în mijlocul naturii.

GELSOMINO (FLORAL) – bergamotă, iasomie și floare de portocal
Bergamota și floarea de portocal emană prospețime și are acțiune de calmare și echilibrare a sistemului nervos, în timp ce iasomia aduce un strop de rafinament și senzualitate în încăperea dumneavoastră.Combinația notelor de parfum este perfectă pentru o seară petrecută cu persoana iubită, într-o atmosferă romantică la lumina lumânării CULTI GELSOMINO.

MENDULA (ORIENTAL) – bergamotă, migdală și vanilie
Accentele aromatice de bergamota și migdală emană prospețime și are acțiune de calmare și echilibrare a  sistemului nervos, în timp ce vanilia aduce un strop de rafinament și senzualitate în încăperea dumneavoastră. Combinația notelor de parfum este perfectă pentru o seară petrecută cu persoana iubită, într-o atmosferă romantică la lumina lumânării CULTI MENDULA.

VELVET (LEMNOS) – tuberoză, ylang-ylang și lemn de santal
Notele de tuberoză și ylang-ylang însoțesc această călătorie romantică, armonizată de notele delicate ale lămâii verzi și lemnului de santal, ducând spre un orizont infinit. Parfumul proaspăt și fin de violete cu note feminine, delicate și primăvăratice, evocă finețea și inocența. Împrospătează și îmblânzește acordurile florale sau lemnoase puternice.

Comments

comments