Cam de trei săptămâni fac shopping încontinuu. Şi online, şi offline, dar mai mult online pentru că mi se pare mai comod. Şi nici nu am sentimentul acela pe care îl ai când chiar vezi cum îţi pleacă banii din portofel. Şi, mai ales, pot returna produsele fără nici un pic jenă dacă nu mi se potrivesc, căci nu trebuie să dau ochii cu nimeni atunci când o fac. Sunt o cinică, ştiu! Dar este spre binele meu 🙂

Iar pentru cei care obosesc repede din cauza agitaţiei şi aglomeraţiei din magazinele Zara, am o veste mi-nu-na-tă: pe 2 aprilie a fost inaugurat magazinul Zara online! Să nu fiu cinică din nou, de fapt eu l-am inaugurat cu o micuţă comandă. Două genţi, că nu mă puteam hotărî doar la una. De una sigur aveam nevoie. De când au închis magazinele Nine West, zău dacă am mai ştiut de unde să îmi iau genţi! Dar iată ce genţi frumoase am găsit pe Zara online!

Opțiuni de livrare Zara online: 

În cazul clienților care optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, livrarea va fi gratuită şi nu trebuie să stai la coadă.

În cazul celor care doresc să primească acasă comanda, au la alegere dintre:
-Standard (3-5 zile lucrătoare) – 19 lei
-Expres (2-3 zile lucrătoare) – 49 lei

Plățile vor fi efectuare cu cardurile bancare Visa și Mastercard.

 Schimbări și returnări Zara online:

Politica de schimbări și returnări este identică cu cea oferită în magazinele fizice și anume, putem schimba sau returna articolele în termen de o luna de la achiziție. Acestea vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

De asemenea, Zara a dezvoltat și aplicații specifice pentru toate sistemele de operare (IOS, Android, Windows 8, Blackberry 10) concepute pentru a oferi o experiență de cumpărare online remarcabilă prin simplitatea să, atât de pe telefoane mobile cât și de pe tablete. Eu am descărcat-o pe cea pentru Android imediat ce am aflat veste 😀 În plus, aplicațiile îi permit utilizatorului să scaneze codul de bare al unui produs Zara în unele din magazinele brandului și să obțină informații asupra disponibilității acestuia online. Superb, nu-i aşa?

Să vă arăt ce mi-am comandat de pe Zara online. Una dintre genţi nici nu era in magazine (sau cel puţin în cel de la Unirea Shopping Center, nu)! Le găsiţi aici şi aici.

Aşa că #dear_romania, spor la shopping online!

Comments

comments