Dermablend este una dintre gamele mele preferate de la Vichy. Am ştiut că îmi vor plăcea produsele acestei game dinainte să ajungă în România datorită video-urilor de pe YT şi Lisei Eldridge care şi-a exprimat încântarea referitor la aceste produse în nenumărate rânduri.

Despre fondul de ten Dermablend v-am povestit tot ce se putea în review-ul de AICI, pozele fiind grăitoare.

Aş vrea să fie disponibilă în România întreaga gamă, însă până atunci ne mai putem bucura de apariţia unui nou produs: Dermablend Corrector Stick 16HR.

Produsul maschează imperfecţiunile severe, oferă confort şi hidratare şi rezistă pe ten până la 14 ore chiar şi în condiţii de umiditate sau transpiraţie. Formula hipoalergenică este potrivită chiar şi tenului sensibil doarece nu conţine parfum sau parabeni. Conţine filtru UV cu SPF 30.

Preţ 89 lei. L-am văzut deja în farmaciile Help Net.

😀

PS: Dacã nu ştiaţi, Dermablend este un fond de ten creat de cãtre dermatologul american N. Craigs Roberts pentru soția lui care suferea de vitiligo la nivelul feței. Acesta a dorit sã îi ofere un produs care sã îi uniformizez culoarea tenului şi sã acopere zonele depigmentate şi aşa s-a nãscut Dermablend

 

 

Comments

comments