Plãnuiam sã vã povestesc cã merg la Eximia abia dupã primele mãsurãtori, însã nu mai puteam ţine secretul. Acest aparat inovator mi-a atras atenţia dupã ce am citit aceastã poveste şi am vãzut cu ochii mei schimbarea, nu doar nişte poze de before&after.

Metabolismul meu este foarte leneş şi nu îmi uşureazã deloc procesul de slãbire aducând un stres în plus pe lângã celelalte griji pe care le am: sã fiu tot timpul atentã la ce mãnânc, sã fac mişcare, sã beau multã apã… Nu de puţine ori toate acestea au dat naştere unor frustrãri.

Cine zice cã pentru a slãbi ai nevoie de puţinã voinţã se înşalã amarnic. Nu, nu ai nevoie de  puţinã voinţã, ci de vreo douã tone de voinţã, o motivaţie puternicã şi susţinere din toate pãrţile (de la familie, prieteni, colegi  )şi pe toate planurile (sã faci sport, sã foloseşti produse speciale şi sã faci terapii care sã te ajute) şi rãbdare. Dacã le pui pe toate la un loc vei observa cã a slabi poate ajunge sã fie ca un al doilea job. Şi degeaba reuşeşti sã slãbeşti dacã pielea ta nu aratã bine. Sportul rezolvã aceastã problemã doar parţial, iar cei care susţin sus şi tare cã nu este aşa ori mint, ori nu au trecut prin asta şi nu ştiu ce vorbesc.

Eu recunosc, am nevoie de susţinere pentru cã îmi este greu, pentru cã mã tem de pielea lãsatã, pentru cã am un metabolism leneş şi un program haotic, pentru cã sunt o persoanã pe care o poţi motiva cu rezultate pozitive iar când ele întârzie, apar frustrãri. De aceea Eximia m-a entuziasmat iar poveştile Laurei şi Rodicãi mi-au dat un plus de energie sã merg de trei ori pe sãptãmânã la Chic Salon (Str. Duzilor, Nr. 22) deşi fac mai bine de o orã pe drum pânã acolo pentru terapii.

Eximia este un aparat ce reuneşte 3 terapii inovatoare în domeniul esteticii pe plan internaţional. Cele trei terapii sunt:

ULTRASUNET CAVITAŢIONAL  – aceastã tehnologie înlocuieşte liposucţia ajutând la diminuarea ţesutul adipos definitv.
ELECTROPORAŢIA – mai este numitã şi “Mezoterapie virtualã” deoarece nu este nevoie de folosirea acelor – ajutã la penetrarea în profunzime a ingredientelor active, ajutând la remodelarea corporalã.
ENDOLIFT – un vacuum care acţioneazã în 4 timpi şi ajutã la decongestionarea ţesutului adipos şi a nodulilor de celulitã, îmbunãtãţeşte circulaţia sanguinã şi redã elasticitatea pielii conducând toxinele cãtre limfã.

Eximia are douã instrumente, ceea ce înseamnã cã şedinţele se desfãşoarã douã etape.

În prima etapã beneficiez de cele douã terapii, ultrasunet şi electroporaţie, care ajutã la micşorarea celulelor grase prin transformarea lor din substanţe solide în substanţe lichide. Acest lucru este foarte benefic pentru organism pentru cã spre deosebire de cavitaţia obişnuitã, Eximia nu distruge celula grasã, ci stimuleazã procesele fiziologice de transformare a grãsimilor accumulate în energie.

Fiecare persoanã se naşte cu un numãr fix de celule grase care nu îşi schimbã numãrul de-a lungul vieţii, ci doar forma şi volumul. Eliminarea lor definitivã din organism este dãunãtoare, recomandata fiind micşorearea volumului lor.

Electroporaţia combinatã cu ultrasunet activeazã circulaţia sanguinã perifericã ajutând la eliminarea toxinelor, la remodelarea corporalã localizatã şi stimuleazã ,metabolismul cellular facilitând procesul de slãbire prin activarea componentelor din interiorul celulei adipoase.

În a doua etapã este folosit al doilea instrument Eximia, care este de fapt un vaccum diferit de cel obişnuit. În primul rând are nişte role magnetice care îmbunãtãţesc metabolismul celular, nutrienţii şi oxigenul fiind transportaţi mai rapid la cellule ajutând la eliminarea toxinelor, iar în al doilea rând vacuumul acţioneazã in 4 timpi pentru un drenaj limfatic eficient, în timp ce realizeazã o activitate de dislocare şi defibrozare a nodulilor de celulitã.

Printre beneficiile Endolift se numãrã accelerarea procesului de slãbire, oxigenarea rapidã şi revascularizarea ţesuturilor, remodelarea corporalã rapidã, îmbunãtãţirea microcirculaţiei dermice, hipodermice şi la nivelul sistemului limfatic.

Este mai puţin dureros decât vacuumul obişnuit, dar asta nu înseamnã cã este mai puţin eficient. Are mai multe programe de lucru precum, celulitã, grãsime, celulitã+grãsime, etc care cresc în intensitate. Efectele se vãd imediat şi când zic imediat, mã refer de la un picior lucrat la celãlalt 😀

Beneficii Eximia:
– eliminã excesul de grãsime – slãbire rapidã şi pierdere în centimetri
– combate şi trateazã celulita în diverse stadii
– amelioreazã şi trateazã vergeturile
– acţioneazã asupra pielii uscate şi deshidratate
– previne îmbãtrânirea prematurã a corpului şi feţei
– activeazã circulaţia perifericã ajutând la eliminarea toxinelor
– trateazã retenţia de lichide
– terapia este nedureroasã şi complet sigurã

V-am fãcut curioase? Vreţi sã vã ţin la curent cu rezultatele?

Preturile le gasiti aici.
Carespot

——————————————————————————————————————————————–

Dacã v-a plãcut acest articol nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitati sa va inscrieti la Giveaway-ul Aniversar! 

Giveaway CHI

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

Comentariile la 8 despre “Mãrturisesc, eu merg la Eximia

 1. Ivan Janeta spune:

  Buna Ioana sunt tare curiasa de rezultate si eu am fost la 4 sedinte la salonul Xipoxy pe B-dul Primaverii un salon super si te ajuta sa slabesti exact acolo unde ai nevoie au aparatura ulta moderna eu am facut deca 4 sedinte si sau cunoscut amdat 2 kg jos fara prea mare efort asmaifi mrs da coturile sunt prea mari si nu imi pot permite am a incerc si prin aerobic este mai avantajos 🙂

  1. Ivan Janeta spune:

   Hipoxy am gresit

 2. Lili spune:

  Cat costa o sedinta?

 3. Ana-Maria Cuciug spune:

  Cat costa??

  1. Ioana spune:

   Am lasat mai sus link-ul unde gasesti toate preturile

 4. Vanyna spune:

  DA,vreau sa ne tii la curent 🙂 .O sa caut si eu ceva asemanator in zona mea,acum chiar m-ai facut foarte curioasa si dornica sa gasesc un salon in acest gen.Multumesc!

  1. Ioana spune:

   Vanya vezi ca Chic Salon are doua adresa, poate una este in zona ta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *