Unul dintre cele mai aşteptate momente din an a sosit, iar pasionatele de shopping şi modã sunt foarte încântate cã în aceastã perioadã îşi pot îmbogãţi garderobele cu mai puţini bani decât în mod obişnuit.

Pentru a nu face cheltuieli inutile sub impusul momentului şi al preţului micşorat, îţi void a câteva sfaturi care te vor ajuta ca la sfârşitul zilei sã fii foarte mulţumitã de achiziţiile tale, dar şi mândrã de tine cã nu ai cheltuit tot bugetul alocat.

sursa foto

  1. Trebuie sã ai în vedere 2 lucruri înainte sã pleci la cumpãrãturi: perioada reducerilor este momentul oportun sã îţi satisfaci capriciile, dar trebuie sã ai în vedere cã este şi cea mai bunã ocazie de a investi în piese de bazã pentru garderoba ta.
  2. Întotdeauna sã pleci de acasã cu un buget stabilit pe care nu trebuie sã îl depãşeşti.
  3. Fa-ţi o listã cu ce fel de produse ai nevoie, cu produsele pe care ţi le doreşti şi lasã loc şi pentru eventuale produse de care te vei îndrãgosti pe loc.
  4. În cazul hainelor, acum este momentul sã îţi satisfaci un moft mult prea costisitor în mod obişnuit, dar şi sã faci investiţii inteligente pe termen lung cum ar fi într-un palton gros într-o culoare neutrã (negru, maron, gri) pe care îl vei putea purta mai mulţi ani la rând, cãmãşi simple din material de calitate care pot fi purtate la birou şi la întâlnirile de afaceri, pantaloni/fuste de stofã, cardigane şi puloveraşe din caşmir, o nouã pereche de blugi la preţ redus este întotdeauna binevenitã.
  5. Ai grija la materialul lucrurilor. Fie ca este vorba de îmbrãcãminte, încãlţãminte sau accesorii fã nişte investiţii pe termen lung pe care sã nu le regreţi.
  6. La capitolul accesorii nu cumpãra doar pentru cã este foarte ieftin. Încearcã sã îţi cumperi exact acele piese pe care ţi le-ai fi cumpãrat şi dacã aveau preţ întreg.
  7. Pentru cã şi magazine de cosmetice au reduceri, încearcã sã nu te pierzi cu firea în faţa unor produse de lux reduse şi cumpãra-le doar dacã a fost dragoste la prima vedere sau dacã nu ai niciun produs acasã asemãnãtor. Gândeşte-te ca poţi aloca bugetul unui alt produs pe care ţi-l doreşti mai mult, cum ar fi un parfum sau o geantã.
  8. Îţi recomand sã faci mai întâi un tur al magazinelor fãrã sã cumperi nimic şi apoi sã faci un mic casting intre produsele pe care ţi le doreşti pentru a te încadra în buget.

Spor la shopping!

————————————————————————————————————————————-

Dacã v-a plãcut articolul nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitaţi sã vã înscrieţi la Giveaway:

Name Day Giveaway!

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

 

 

Comments

comments