De ce  Illumina Color Wella Professionals

Pentru numărul de septembrie fetele din redacţia The ONE au încercat cele mai noi tratamente şi tehnologii din domeniul îngrijirii părului. Eu aveam culoarea mea naturală, doar puţin deshisă la vârfuri într-un Ombre hair foarte discret. Deoarece îmi doream o schimbare de multă vreme am ales să testez noul serviciu Color.Id (despre care v-am povestit AICI) care ar fi fost perfect pentru ce îmi doream eu, însă încă nu era disponibil în saloane aşa că m-am orientat către Illumina Color Wella Professionals si noua colecţie Illumina Color New Naturals Collection ce conţine 11 nuanţe noi foarte naturale, luminoase şi strălucitoare şi care se adresează fără excepţie femeilor care iubesc look-urile naturale (adică mie :)).

De schimbarea mea de look s-a ocupat Cristina Scrisu, trainer Wella Professionals, la salonul Avangarde din Bd. Titulescu Nr. 119. I-am explicat că nu doresc o schimbare radicală care să şocheze, ci doar un joc de lumini în păr care să mă facă să arăt mai bine.

 

 Experienta Illumina Color Wella Professionals

Illumina Color este cea mai mare inovație în colorare din ultimii 20 de ani de la Wella Professionals care încorporează Tehnologia Microlight. Aceasta protejează cuticula astfel încât să mențină claritatea culorii şi permite luminii să treacă prin firul de păr, reflectând din interiorul firului de păr toate culorile spectrului. Rezultatul este o reflexie a luminii cu până la 70% mai mare!

Eu am încercat un look natural, un joc de lumini în trei nuanţe (blond auriu, blond cenuşiu şi blond arãmiu) din care a rezultat o culoare senzaţională, cameleonică – rece în lumină naturală şi caldă în lumină artificială – care face ca fiecare şuviţă să capete propria personalitate în perfectã armonie cu a mea …zic eu. Voi ce părere aveţi, vă place?

Rezultatele Illumina Color Wella Professionals

Credit foto: Răvan Chiriţă

Comments

comments