Unul dintre motivele pentru care iubesc vara este că strâng toate ghetele, cizmele şi pantofii cu şiret şi în locul lor pun încălţămintea de vară. Şi cum încălţămintea de vară ocupă mult mai puţin spaţiu decât cele enumerate mai sus, nici nu atrag atenţia în vreun fel asupra faptului că se înmulţesc exponenţial până la sfârşitul toamnei. Niciodată nu sunt prea multe. Întotdeauna se va ivi evenimentul potrivit pentru a le purta.

Iar în cazul meu, încălţămintea de vară se împarte în două mari şi late categorii: sandale pentru ocazii speciale şi încălţăminte pentru activităţile zilnice. Cum vara este presărată de evenimente speciale (petreceri, nunţi, botezuri, etc) pe care nu îmi place să le ratez, prefer să am mai puţine rochii sau ţinute pe care se le schimb prin accesorii. Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit din partea unei prietene care face styling pentru şedinţele foto ale revistelor este să investesc doar în câteva piese de îmbrăcăminte şi mai mult în accesorii (încălţăminte, genţi, coliere, curele sau cercei). Şi funcţionează de minune!

Pentru voi am răscolit din nou site-ul Stilago şi am ales câteva perechi de încălţări pe care mi le doresc în colecţia mea. Ca de obicei, am ales doar produse reduse 😀

Sandale pentru ocazii speciale

 

 1. Sandale negre Clarks
 2. Sandale galbene Buffalo
 3. Sandale roz Next
 4. Sandale argintii Patrizia Dini
 5. Sandale negre Tamaris
 6. Sandale maro cu albastru Best Connections
 7. Sandale animal print Next
 8. Sandale gri Merlose
 9. Sandale negre Merlose

 

Încălţări pentru activităţile zilnice

Mocasinii au devenit indispensabili în această vară dominata de ploi!

 1. Sandale bronz Tamaris
 2. Sandale bej Best Connections
 3. Mocasini albi Salamander
 4. Sandale negru cu auriu Salamander
 5.  Sandale negre Next
 6. Sandale adidas
 7. Botine negre Next
 8. Mocasini nude Clarks

Comments

comments