Probabil aţi observat cã sunt înnebunitã dupã tehnologiile noi şi cã sunt atrasã într-un mod special de toate terapiile inovative din domeniul frumuseţii şi al sãnãtãţii. De ce? Pentru cã am încredere în ştiinţã şi pentru cã apreciez studiile şi anii dedicaţi cercetãrii şi dezvoltãrii acestor tehnologii sau a ingredientelor noi.

O asemenea tehnologie care mi-a atras atenţia în mod deosebit este MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology) cu ajutorul cãreia a fost conturat sistemul INFRAFITX. Acest sistem este brevetat și patentat la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetări științifice și medicale asupra metabolismului uman și asupra motivului pentru care organismul acumulează mai multã grăsime decât consumă.

INFRAFITX este cea mai avansată tehnologie pentru activarea metabolismului lipidelor și stimularea localizată a lipolizei. Voi ştiţi cã m-am plâns în repetate rânduri cã am un metabolism lent şi în raport cu eforturile pe care le fac rezultatul este unul aproape insesizabil, aşa cã atunci când am aflat cã existã un aparat care combinã efortul fizic moderat cu o “baie” de raze infraroşii informate care îţi reprogrameazã organismul pentru a funţiona normal consumând energie din depozitele de grãsime, am fost foarte nerãbdãtoare sã aflu mai multe informaţii.

Pe lângă funcția metabolică, energetică și de izolator termic, grăsimea corporală acționează și ca depozit de toxine. Multe persoane nu reușesc să slăbească din cauza acumulării în exces a toxinelor ceea ce produce blocaje metabolice.

Astfel am aflat cã rezultatele obținute sunt pe termen lung și nu se datorează doar grăsimii metabolizate în timpul tratamentelor, ci și schimbării metabolice generale deoarece metabolismul este reeducat” și “reprogramat” să consume depozitele de grăsime în cele 24 ore, atât în starea de repaus cât și în timpul somnului. Grăsimea se reduce într-un mod plăcut și ușor, nivelurile de vitalitate și eficientă fizică cresc, iar starea fizică e excelentă.

Accelerează metabolismul lipidelor deoarece:
– Induce activarea metabolismului lipidelor stimulând lipoliza (metabolismul grăsimilor) la nivel localizat;
– Reactivează și accelerează metabolismul prin acțiunea razelor infraroșii biosincronizate cu pulsul cardiac și a biomecanicii, iar corpul devine mult mai eficient în arderea grăsimii și în inversarea tendinței de acumulare;
– Acțiunea profundă a razelor infraroșii informate și biosincronizate asupra țesutului adipos subcutanat induce eliberarea trigliceridelor în fluxul sangvin, care sunt transportate în măsele musculare implicate în mișcare pentru a fi metabolizate;
– Grăsimea corporală subcutanata este prima metabolizată în timpul tratamentului;
– Accelerează procesele enzimatice, metabolice și endocrine legate de lipoliză (metabolismul grăsimilor).

Sunã bine, nu? 😀

Eu de abia aştept sã încerc aceastã nouã tehnologie şi sunt foarte entuziasmatã de acest pas pentru cã simt cã în sfârşit am gãsit un rãspuns specific pentru problema metabolicã de care v-am mai spus.

Însã, va mai trebui sã aştept câteva sãptãmâni pânã se mai elibereazã pentru cã agenda programãrilor este plinã pânã dupã jumãtatea lunii aprilie. Sunt persoane care vin din alte oraşe de 3-4 ori pe sãptãmânã pentru şedinţele de InfrafitX.

Pânã atunci vã invit sã cunoaşteţi povestea unui domn cãruia InfrafitX i-a schimbat viaţa.

Mai multe informaţii despre tehnologia MIACT pe www.infrafit.ro sau pe pagina de Facebook
0754890153/0212116565
Program zilnic: 06:00-00:00

Preţuri:
Pachet 12 sedinte InfrafitX, 12 sedinte PowerPlate, 12 sedinte sauna infrarosu, 12 sedinte hidromasaj – 500 euro
Pachet 10 sedinte masaj la alegere (drenaj limfatic, relaxare, reflexo’, anticelulitic, terapeutic) – 550 RON

Comments

comments