Piaţa româneascã a fost invadatã în 2012 de cremele de tip Blemish Balm şi acest lucru nu ar trebui decât sã ne bucure. Dacã nu ştiaţi, acest tip de cremã îşi are originea în Germania anilor ‘60. Prima datã a fost dezvoltatã de cãtre  medicul dermatolog Dr. Christine Schrammek, care avea nevoie de un produs care sã estompeze cicatricile şi roşeaţa apãrute în urma intervenţiilor chirurgicale, dar care sã ofere şi protecţie. Ulterior, în  anii ’80, BB Cream a cucerit şi Asia unde s-a bucurat de un succes fãrã margini fiind supranumite şi “secretul actriţelor coreene”.

Dacã ar fi sã definesc cât mai simplu ce este un BB Cream, aş spune cã este o cremã hidratantã care conţine pigmenţi corectori, oferã protecţie contra razelor ultraviolete, este o bunã bazã de machiaj şi un produs care poate înlocui cu succes fondul de ten pentru un rezultat cât mai natural şi pentru un ten deloc încãrcat.

Dacã nu aţi încercat încã un BB Cream de teamã cã nu ar putea rãspunde nevoilor speciale ale tenului dvs. Sensibil, doresc sã vã anunţ cã La Roche Posay tocmai a lansat primul BB Cream pentru tenul sensibil – Hydreane BB Cream.

Prima crema de tip Blemish Balm cu o formula dedicata tenului sensibil

produs hydreane bbHydreane BB Cream este în primul rând o cremã hidratantã ce îmbinã virtuţiile unice ale apei termale La Roche-Posay cu pigmenţii corectori şi iluminatori ai tehnologiei Blemish Balm. Graţie concentratiei ridicate de Seleniu din apa termalaãLa Roche-Posay, formula Hydreane BB hidrateazã şi calmeazã pielea sensibilã timp de 12 ore, oferind protecţie împotriva radicalilor liberi din atmosferã. Formula specialã uniformizeazã şi ilumineazã chiar şi cea mai sensibilã piele, oferind totodatã un machiaj natural pe durata întregii zile. Produsul este disponibil în douã nuanţe: deschisã pentru tenul cu subton roz şi mediu pentru tenul cu subton bej.

La Roche Posay vã pregãteşte o surprizã foarte frumoasã, aşa cã vã invit sã urmãriţi pagina oficialã de Facebook a brandului. Nu veţi regreta!

HYDREANE BB CREAM:
1 singur gest de îngrijire.
5 beneficii pentru tenul tãu.

 • Hidratare 12 ore: Hydreane BB Cream întruchipeazã puterea de hidratare şi confortul gamei Hydreane.  Dedicatã tuturor tipurilor de piele.
 • Calmare: Hydreane BB cream calmeazã pielea şi îi reduce sensibilitatea dupa numai 2 sãptãmâni de utilizare. Mulţumitã apei termale La Roche-Posay, a untului de shea şi a complexului de uleiuri vegetale: fructul pasiunii, sâmburi de caise, porumb, tãrâţe şi  orez.
 • Uniformizare şi luminozitate a tenului:Cu o textura proaspãtã şi uşoarã,  Hydreane BB Cream se topeşte în piele, mulţumitã unui dozaj optim de pigmenţi corectori şi crema hidratanta. Tehnologia de dispersie a pigmenţilor specificã BB oferã o omogenitate sporitã, oferind tenului un aspect natural, plãcut şi uniform. Rezultatul: O piele perfectã.
 • Protecţie UV: Hydreane BB Cream conţine un sistem de filtre solare care protejeazã pielea sensibilã de efectele dãunãtoare ale razelor UVA şi UVB. Protecţie anti-UVB: SPF 20, protecţie anti-UVA: PPD 12.

avantaje bb cream

Foarte entuziasmatã când am aflat cã LRP lanseazã BB Cream 🙂

la roche posay ioana dumitrache

ioana dumitrache la roche posay3ioana dumitrache adina necula3

Alãturi de Adina Necula, Fashion & Beauty Editor Etiquette Magazine
Acum observ cã avem culori asemãnãtoare de pãr 🙂

Partea a doua a evenimentului a fost unua relaxanta şi creativa asigurata de Made by You. Eu nu m-am arãtat prea talentatã, iar creativitatea mea se pare cã este limitatã la acest capitol, dar m-am relaxat admirând operele colegelor mele de breaslã 🙂

ioana dumitrache la roche posay 2563

Comentariile la 9 despre “La Roche Posay a lansat primul BB Cream pentru tenul sensibil

 1. alice spune:

  You are beautiful but…hugeee

 2. Oana spune:

  Alice, she is beautiful exactly the way she is. I am pretty sure that she is very much aware of her size and, most importantly, not afraid of this !

  @Ioana, nice article! 🙂

 3. Cristina spune:

  Super articolul, Ioana! Ne spui si pretul noii BB? 🙂

  1. Ioana Dumitrache spune:

   60-62 lei! Te pup!

 4. Wow, uite de comentarii de astea mi-e frica mie cand e vorba de pus fotografii pe blog. E frumoasa si punct, draga mea tiza…

 5. Derma spune:

  Am adaugat si crema asta pe lista. Ce incerci sa colorezi acolo?

 6. Liza spune:

  Chiar nu vad rostul comentariilor legate de forma corpului sau de greutatea Ioanei. Este o fata frumoasa, eu o admir mereu si ma duce cu gandul la Adele, care este la fel de ravisanta. Nu conteaza cate kilograme ai, am vazut fete slabe, care nu stiu sa se imbrace nici pe sfert la fel de frumos si cu bun gust. Esti superba draga Ioana, rochita iti vine minunat iar pantofii ii ador. De trasturile fetei si de parul frumos nu mai zic nimic ca este mai mult decat evident! :*

  1. Ioana Dumitrache spune:

   Ce cuvinte frumoase, multumesc Liza!

 7. Monique spune:

  Il am si e acasa,deocamdata e prea inchis, de aia atept vara sa il incerc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *