De fapt, este vorba despre platforma laser a renumitului producător israelian Alma Lasers, cunoscut în SUA datorită faptului că se află în top 5 al celor mai eficiente echipamente medicale chirurgicale și estetice. Acum avem și noi un astfel de laser în România, la Clinica Yiara. Acest aparat oferă aproape 20 de tratamente distincte: cu laser, cu ultrasunete sau cu lumină ce pot trata o varietate mare de probleme și afecțiuni ale pielii:

Printre cele mai cerute tratamente pe care le puteți efectua în Clinica Yiara se numără:

  • Tratamentul Clear Lift cu efect anti-îmbătrânire pentru față și corp
  • Tratamentul Clear Skin pentru acnee și cicatrici post acneice
  • Tratamentul laser pentru îndepărtarea tatuajelor
  • Tratamentul pentru vergeturi și cicatrici post chirurgicale
  • Tratamentul laser pentru leziuni pigmentare (pete maronii de la soare)
  • Tratamentul laser pentru leziuni vasculare (vinișoare de pe față și picioare)
  • Tratamentul pentru reîntinerirea pielii cu tehnologia NIR ce are la bază lumina infraroșie
  • Tratamentul laser pentru pori dilatați
  • Tratamentul laser pentru alunițe
  • Tratamentul laser al micozei unghiei

Acestea sunt câteva dintre cele 20 de afecțiuni ce pot fi rezolvate cu ajutorul platformei Harmony XL PRO, dar eu încurajez să mergeți la o consultație cu medical dermatolog și să îi expuneți toate problemele pe care doriți să le rezolvați și împreună să stabiliți un plan de tratament. Toate procedurile efectuate cu acest aparat sunt făcute doar de către medici, chiar dacă riscurile sun extreme de mici.

Tehnologia inovatoare NIR (Near Infrared Technology) despre care am menționat mai sus, acționează prin încălzirea ţesutului pielii stimulând producţia de colagen. Laxitatea pielii este astfel tratată cu o metodă sigură, cu rezultate dovedite ştiinţific. Ce se întâmplă concret?

Colagenul se contractă – reacție provocată de caldură, și apoi are lor procesul de regenerare, vindecare și remodelare a dermei prin acțiunea adâncă a căldurii în condiții de siguranță care provoacă neocolageneza fără a traumatiza pielea.

Acum ceva timp eram în cabinetul unui renumit dermatolog din România. Și ca orice femeie care nu are cine știe ce probleme cu tenul, dar care și-ar dori să nu mai vadă nici măcar un mic por pe ten, i-am zis că mă bate gândul să îmi fac un peeling chimic. Pe lângă reacția care nu aproba nici măcar 1% din intenția mea, medicul mi-a explicat tehnologia laserului ablativ (atunci fiind ceva foarte nou) ce reprezintă o alternativă mult mai sigură și mai eficientă la clasicul peeling chimic. De ce? În primul rând, pentru că exclude eroarea umană. Adică, folosind acea platformă tot procesul este sigur 100% și controlat până în cele mai mici detalii. Nu există deloc riscul ca soluția să fie prea concentrată, ca timpul de expunere să nu fie estimat corect sau ca substanța neutralizantă să nu își facă efectul – cazuri în care pot apărea arsuri, răni sau cicatrici. În plus, rezultatele sunt uimitoare. Dacă aveți cicatrici sau semen post acneice pe ten, cu siguranță acesta este tratamentul de care aveți nevoie.

De asemenea, cu ajutorul platformei Harmony XL PRO se pot trata afecțiuni precum transpirația în exces, leziuni pigmentare benigne, leziunile vasculare, păr în zone nedorite, piele flască etc.

Important este să stați de vorbă cu medical dermatolog și împreună veți stabili planul de tratament.

Mai multe detalii despre tratamentele disponibile în Clinica Yiara găsiți aici, iar informații despre preț găsiți aici.

Mai jos vă las câteva dintre rezultatele tratamentelor efectuate cu platforma Harmony XL PRO.

 

 

Comments

comments