Ne cunoaştem de la vârsta de 9 ani. Am stat în aceeaşi bancă în şcoala generală, am dormit în aceeaşi cameră în taberele în care mergeam musai împreună, ne-am vopsit părul una alteia în culori turbate şi întotdeauna ne-am luat reciproc apărarea. Deşi nu semănam absolut deloc, oamenii adesea credeau că suntem surori. Şi suntem surori, doar că avem câte două seturi de părinţi. Ei bine, la un moment dat sora mea s-a hotărât să se mute din ţară, iar eu cred că am fost cel mai mare susţinător al deciziei ei. Până a plecat şi mi-am dat seama că îmi este mai greu decât mi-am imaginat fără cea mai bună prietenă. Dar în paralel cu pregătirile pentru plecare ei am cunoscut-o pe R. Ne-am întâlnit la începutul lunii august anul trecut şi trebuia să avem o relaţie strict profesională ce nu presupunea mai mult de una sau două întâlniri. Însă lucrurile au luat o altă turnură când am realizat cât de multe lucruri avem în comun şi cât de mult ne place să ne petrecem timpul împreună. Şi vreau să îi mulţumesc. De fapt vreau să îi mulţumesc nu numai pentru că este cel mai optimist om pe care l-am întâlnit, ci şi pentru că mă inspiră, mă provoacă să fiu mai creativă şi pentru că este alături de mine orice s-ar întâmpla iar asta a dovedit-o într-un timp atât de scurt.  Dar cel mai important, vreau să îi mulţumesc pentru că a reuşit să umple un gol lăsat de prietena mea cea mai bună, atunci când s-a mutat în altă ţară. Mi-a fost greu. Dar R. mi-a fost alături şi îmi oferă mai mult decât îşi imaginează. R. îţi mulţumesc pentru prietenia ta atât de sinceră!

Şi pentru că fac parte din categoria persoanelor care îşi arată cu dificultate afecţiunea faţă de persoanele dragi, vreau să profit de faptul că NIVEA a adăugat o nouă lună în calendar pentru a încuraja declaraţiile de dragoste şi de afecţiune, #LunaIubirie (între 10 februarie şi 10 martie), şi să îi mulţumesc public nu numai aici, ci şi pe Facebook, pentru că este alături de mine.

Aşa că dacă vreţi să aflaţi cine este R. trebuie doar să daţi click aici.

De fapt, eu vreau să vă invit ca în #LunaIubirie să le spuneţi persoanelor dragi  „Mulţumesc” cu Ediţiile Limitate de la NIVEA Creme şi cadourile speciale NIVEA!

NIVEA Creme îţi aduce şi anul acesta mult iubita cutiuţă albastră într-o serie de ediţii limitate, special create pentru a te încuraja să-ţi deschizi sufletul. Spune-i că o apreciezi. Arată-i că te gândeşti la ea în fiecare zi. Mulţumeşte-i mamei sau celei mai bune prietene pentru că îţi sunt alături în momentele importante.

Descoperă cutiuţele NIVEA Creme cu un design special şi Pachetele de Ziua Mamei şi exprimă-ţi iubirea faţă de cei dragi!

Şi pentru că îmi place să dau tonul, eu vreau să vă mulţumesc şi să vă ofer 5 premii în ediţie limitată NIVEA Aqua Effect. Tenul fiecărei femei este unic, la fel şi nevoile sale, de aceea ai nevoie de o îngrijire adecvată. Produsele NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativă Hydra IQ îndepărtează eficient impurităţile, hidrateaza intensiv tenul şi îl protejează de razele ultraviolete.

Premiu: 5 seturi în ediţie limitată NIVEA Aqua Effect formate din: NIVEA Aqua Effect Cremă de zi hidratantă pentru ten normal şi NIVEA Aqua Effect Lapte Demachiant.


CONCURS!

Povesteşte-mi cea mai frumoasă experienţă a ta legată de cuvântul mulţumesc într-un comentariu la această postare şi dă SHARE acestui articol folosind hashtag-ul #LunaIubirie. Poţi face o declaraţie de iubire sau de afecţiune pentru o persoană dragă.

Aştept mesajele şi înscrierile voastre până la data de 19 februarie!

Ne vedem pe hashtag-ul #LunaIubirie de pe Facebook, să prindem curaj împreună!

CASTIGATOARELE sunt:

Rosia Victoria

Bianca Roxana Anitei

Adriana Ionita

Stefania Ionita

..si Paula Popa (care mi-a trimis o inscriere foarte emotionanta pe email deoarece nu a vrut sa faca public acest lucru si pentru ca l-am primit in #LunaIubirie am facut o exceptie si am considera inscrierea valabila)

Felicitari castigatoarelor! Astept un email (va rog pe mail, nu pe Facebook) cu datele voastre de contact. Premiile vor fi trimise prin posta.

 

Comments

comments