Pentru că a început perioada evenimentelor speciale, m-am gândit ca înainte de weekend să vă prezint un machiaj potrivit persoanelor cu ochii verzi, care să vă servească drept inspiraţie în cazul în care vă pregătiţi de petrecere.

Machiajul de ocazie poate fi unul mai puternic, trebuie să fie complementar ţinutei şi accesoriilor (şi nu asortat cu acestea) şi foarte rezistent.

Persoanelor cu irisul verde li se potrivesc foarte bine culorile care au în componenţa lor pigment roşu: maro, brun, toate nuanţele de portocaliu, roşu, roşu-carmin şi toate nuanţele de roz şi mov. De exemplu, dacă vor folosi dermatograf maro în loc de negru, contrastul va fi unul mult mai frumos – evident, dar blând în acelaşi timp.

Verde pentru ochii verzi? Se poate. Dacă ai ochii verzi te poţi machia şi cu verde dacă foloseşti altă culoare pentru a neutraliza nuanţa irisului. De exemplu: dermatograf verde şi fard pe linia inferioară a genelor, creion alb pe conjunctivă şi fard mov intens pe pleoapa mobilă.

Pentru machiajul de mai jos am folosit tonuri de portocaliu, roşu maroniu şi maro.

Ştiu că mă veţi întreba ce ruj am folosit, nu-mi mai amintesc exact nuanţa dar este un L’Orèal Paris Color Riche 🙂

Sper că vă place machiajul, că am demontat mitul conform căruia dacă accentuezi buzele machiajul ochilor trebuie să fie mai natural şi invers, şi că vă va servi drept inspiraţie dacă aveţi vreun eveniment important.

Produse folosite: Numeric PROof, L’Orèal Paris şi Temptu.

Weekend frumos!

Credit foto: Jully Bucovanu

Model: Sabina Maria

 Machiaj de ocazie pentru ochii verzi

Comments

comments