Vă era dor de un nou makeover? Sincer, şi mie 😀 Invitatea specială de astăzi este Jully.

Pe Jully o cunosc ..dintotdeauna cred. Nici nu îmi mai amintesc prima noastră întâlnire, însă a fost chimie de la început. Ce mi-a plăcut la ea? Sarcasmul. Ne înţelegeam subtilităţile una alteia şi cu ea puteam fi sinceră 100%. Îţi dai seama că ai întâlnit un prieten atunci când poţi fi 100% sincer cu el. Între timp am devenit foarte bune prietene. Şi mai mult nu vă spun!

V-am făcut aceasta introducere pentru că nu vreau să vă întrebaţi de ce fotograful proiectului My makeover by Ioana Dumitrache este astăzi în postura de model. Oricum, pe cât îmi este de bună prietenă pe atâtea figuri face când o machiez: că de ce îi pun culoarea aia, cu ce o dau pe faţă, ba să fiu mai gentilă când o dau cu blush (de parcă pensulele mele KIM nu-s fineţea întruchipată), dar deh…aşa fac prietenele şi trebuie să le suporţi.

Ca să nu mai zic că de când a intrat în salon (Hair Wellness ..and more) i-a zis Lizei că vrea breton ca al meu. Păi vi se pare corect? Nici mie, dar trebuie să recunosc că îmi place maxim rezultatul!

Makeover-ul de astăzi îl găsiţi peblogul lui Jully şi sper din tot sufletul să vă placă. Tot pe blogul ei găsiţi detaliaţi paşii pe care i-am urmat în efectuarea machiajului şi produsele pe care le-am folosit, şi câteva trucuri despre tunsoarea şi coafura pe care Liza le-a ales pentru ea. Cu această ocazia am încercat şi fondul de ten fluid HD MaqPro care m-a surprins prin efectul de flawless instant, dar veţi vedea singure!

Şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc super-talentatei Liza Pintileasa de la Hair Wellness  …and more Salon pentru schimbările extraordinare pe care le face şi pentru că s-a alăturat cu tot sufletul proiectului My makeover by Ioana Dumitrache!

 

 

Comments

comments