Rujul roşu este acel produs de care nu mă pot despărţi. Poate cu excepţia celor 90 de minute pe care le petrec cu regularitate la Personal Trainer Studio. În rest, în geanta mea vei găsi întotdeauna cel puţin o nuanţă de roşu care să îmi coloreze zâmbetul.

Şi cum îmi place să încurajez femeile să poarte roşu pentru că sunt convinsă că pentru fiecare dintre noi există cel puţin o nuanţă de roşu, nu puteam să nu vă anunţ că Max Factor lansează în această primavară o colecţie de rujuri ce îndeamnă femeile să fie senzuale.

Max Factor Marilyn Lipstick Collection

Be more Marilyn este motto-ul colecţiei Max Factor Marilyn Lipstick Collection care propune o nuanţă de roşu perfectă pentru fiecare femeie în parte. Folosind celebra Teorie a Culorilor, cvartetul de nuanţe a fost construit creând cel puţin o nuanţă de roşu care să se potivească fiecărei femei. Folosind subtonuri de oranj, albastru şi mov, nuanţele au fost formulate astfel încât să scoată în evidenţă culoarea şi să realizeze o transformare fermecătoare a fiecărei femei.

Marilyn Ruby Red – este nuanţa originală preferată de Marilyn Monroe – şi pe care abia aştept să o port şi eu.

Marilyn Sunset Red – va evidenţia pe tenurile cu tonuri calde sau olive.

Marilyn Berry – se va potrivi tenurilor cu ton palid sau rece. Are subtonuri de albastru care complimentează tonul rece .

Marilyn Cabernet – o nuanţă cu pigmenţi de roău profund cu subtonuri de mov perfecte pentru tenul închis.

marylin-monroe-lipstick-max-factor

sursa foto

Formula rujurilor din Max Factor Marilyn Lipstick Collection este îmbunătăţită cu ulei din seminţe de struguri şi unt de avocado. Formula include şi micro particule extrem de fine ce permit o mai bună reflectare a luminii pentru un luciu intens ş irezistenţă de durată.

Preţ recomandat: 35 lei

candice-swanepoel-Max Factor Marilyn Lipstick Collection

Comments

comments