Acum cinci săptămâni mi-am albit dinţii. Am fost invitată la Inspire Party by Dent Estet. Clinica Dent Estet este un loc pe care îl vizitez periodic de mulţi ani, şi care propune un concept nou pentru înfrumuseţare: Inspire – Estetică facială şi dentară, pentru că nu este suficient să avem o dantură sănătoasă, ci ne dorim şi o dantură frumoasă pe un chip frumos. Tocmai de aceea în cadrul clinicii vei întâlni cei mai buni specialişti care îţi vor oferi servicii de tratament la cele mai înalte standarde.

Dar să revenim la Inspire şi la procedurile complementare de înfrumuseţare care se fac în clinică: tratamente cu Botox, Derma Filler cu acid hialuronic şi serviciul pe care doream de vreo doi ani să îl încerc: albirea dentară cu ZOOM Advance Power.

Aşa că am parasite petrecerea pentru 60 minute, timp în care am ocupat cabinetul roz de la etajul 1. Ce coincidenţă frumoasă!

albire dentară ZOOM Advance Power

Despre sistemul profesional de albire dentară ZOOM Advanced Power:

Procedura de albire dentară ZOOM este inofensivă și lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum și nuanțele foarte luminoase obținute fac ca aceasta să fie foarte solicitată mai ales de pacienții pentru care timpul este foarte prețios iar sistemele “take home bleaching” sunt obositoare.

De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă și indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferințe, diverse evenimente mondene).

Cu ajutorul sistemului de albire dentară ZOOM!® se obțin rezultate într-un timp mai scurt. Albirea profesională în cabinet poate oferi rezultate de până la câteva nuanțe, albind și luminând dinții în mod vizibil.

Buzele și gingiile tale vor fi acoperite, protejate, lăsând dinții liberi. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinți, iar lumina specială este așezată deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii.

Alege albirea dinților în cabinet pentru o ședință rapidă, de scurtă durată. O ședință de albire dentară durează aproximativ o oră.

Stai relaxat, privește la televizor, în acest timp dinții tăi beneficiază de procesul de albire.

De fapt, recunosc că am simţit puţin disconfort cauzat de despărţitorul de buze, însă nu pot să spun că au fost chinuitoare cele 60 minute petrecute aşa.

Sistemul de albire dentară cu ZOOM Advance Power presupune o procedură cât mai puţin invazivă ce constă în aplicarea unui gel pe suprafaţa dinţilor şi activarea lui cu ajutorul luminii aparatului în şedinţe de câte 15 minute. Eu am făcut toate cele 3 şedinţe recomandate pe loc şi de aceea a durat 60 de minute (cu pregătirea gingiilor).

Mai jos vă las un filmuleţ explicativ pentru a înţelege mai bine sistemul de albire dentară cu ZOOM Advance Power.

 

Rezultate după albirea dentară ZOOM Advance Power:

Imediat după procedură mi-am simţit dinţii uşor sensibilizaţi şi arătau uşor transparenţi. Nu am simţit disconfort în primele ore şi nici in timpul procedurii. Eu nu am sesizat diferenţe foarte mari de culoare, însă iubitul meu mi-a zis că se văd clar mai albi.

În prima noapte am simţit o durere ce îmi producea un disconfort destul de mare şi nu mă puteam odihni cum trebuie, aşa că am luat un calmant la indicaţiile medicului dentist care mi-a efectuat procedura. Disconfortul s-a menţinut pe parcursul întregii zile, dispărând treptat până seara. Nu a mai fost nevoie să iau un calmant şi seara următoare pentru că senzaţia de durere dispăruse complet.

Recomandări după albirea dentară ZOOM Advance Power:

În prima săptămână se recomandă să consumi doar alimente albe şi galbene, lucru aproape imposibil. Însă este musai să nu bei cafea, cola, vin roşu sau orice altă băutură care ţi-ar putea păta dinţii.

Impresii după albirea dentară ZOOM Advance Power:

Dinţii mei sunt într-adevăr mai albi, însă nu arată aşa cum mi-aş fi dorit. Cred că peste câteva luni voi încerca o nouă procedură de albire, dar printr-o altă metodă. Până acum doar prietenul meu a observat că mi-am albit dinţii şi nu am primit niciun compliment în acest sens. Ştiu că îi aveam destul de albi şi înainte, însă mi-ar plăcea un zâmbet de vedetă. Cred că această procedură este potrivită fumătorilor şi celor care consumă frecvent băuturi colorate precum cafeaua sau cola, dar şi celor cu dinţi mai coloraţi. În aceste cazuri cred că va fi mult mai eficientă decât în cazul meu.

Preţ albire dentară cu ZOOM Advance Power: 1400 lei

PS: aici găsiţi o poză cu dinţii mei din 2012

 

Voi aţi încercat albirea dentară? Vă doriţi să încercaţi un astfel de serviciu?

 

Comentariile la 7 despre “Mi-am albit dinţii cu sistemul de albire dentară cu ZOOM Advance Power

 1. Dara spune:

  Tu oricum ai dintii foarte albi. 🙂

 2. asteri spune:

  Zici c-ai platit suma asta iar tu nu distingi vizibil vreun mare rezultat(in ciuda faptului ca aveai dintii destul de albi,totusi,niciun wow?)?hmm,nu suna prea bine….

 3. Alina spune:

  De mult timp imi propun sa imi albesc dintii, insa 1400 lei e un pret cam mare pentru asta. Poate apar ceva oferte 😀

 4. DrBeatrice Gajman spune:

  Desi am in clinica mea si lampa ZOOM recomand celor care nu-s fumatori sau consumatori de bauturi carbogazoase/ vin rosu albirea Signal care are un pret de 3 ori mai mic.Tot cu lampa, deosebirile fiind lipsa gelului(se amesteca un lichid cu o pulbere ,pe dinti aplicandu-se o pasta), lipsa sensibilitatii de dupa albire, pretul asa cum am mai spus si un efect mult mai pronuntat .
  Daca nu esti multumita de lampa, poti folosi acasa acele gutiere de albit, realizate in cabinet la recomandarea unui medic dentist(avantaj-platesti doar gelul de albire cand nu mai ai) sau acele benzi de albit(daca ai cunostinte in SUA sa ti le procure).

 5. Lamiita D spune:

  Pensia mea pe 2 luni :(. Eu folosesc de 3 oi pe saptamana bicarbonat de sodiu si chiar am trecut pe lista acum cand merg la cumparaturi sa achizitionez curcuma ( turmenic ) am citit ca albeste dintii. Sunt o gramada de trcuri dar , desigur nu va fii acel alb stralucitor care il da acest procedeu si la care visam toti

 6. nina spune:

  o mare porcarie aceasta lampa,mi-am albit dintii si nu sesizez o diferenta mare de culoare.pret ridicat ,calitate zero.

 7. Ale spune:

  La fel am facut si eu, dar efectul a durat 2 luni, desii am periat dintii de 2 ori pe zi, am folosit ata dentara si apa de gura, dupa acesta perioada dintii au revenit la culoarea initiala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *