M-am gândit să vă spun toată povestea acum, cât subiectul este încă fierbinte. După episodul albirii dinţilor cu lampa Zoom Advanced, am devenit uşor obsedată prea pasionată de îngirjirea şi albirea danturii. Pe lângă faptul că o perioadă am consumat doar alimente cât mai puţin colorate, am evitat sucurile şi vinul roşu, recunosc că mă spălam pe dinţi după fiecare lucru pe care îl mâncam. Deja devenea uşor deranjant, ca să nu spun că am schimbat 3 paste de dinţi din comerţ pentru albire pentru că niciuna nu mi se părea suficient de eficientă.

Uite aşa am ajuns eu să studiez oferta de pe www.albirea-dintilor.com. Cunosc acest site de foarte mulţi ani şi nu sunt la prima comandă. Dar două lucruri m-au convins că produsele chiar sunt eficiente, de fapt trei:

  1.  O prietenă a folosit plasturii de albire Crest comandaţi de pe acest site acum vreo 3 ani, iar rezultatele încă se menţin;
  2.  Alina (I’m a big fan) i-a folosit şi are un zâmbet foarte frumos (chiar cred că rezultatele pe care ea le-a obţinut cu plasturii sunt mai vizibile decât cele pe care le-am obţinut eu cu lampa Zoom);
  3.  Bloggeriţe şi youtuberiţe din străinătate pe care le urmăresc constant au folosit produsele Crest şi au numai cuvinte de laudă.

În aceste condinţii este redundant să mai menţionez de ce am comandat instant 3 feluri de pastă de dinţi pentru albire de la Crest şi recunosc că mă tenta şi gelul de albire 5 minute Plus White, care încă mă tentează, dar având în vedere că făcusem albirea recent, nu avea rost să mai fac o astfel de procedură. Însă promite ca rezultatele să apară treptat în două săptămâni şi este foarte simplu de utilizat acasă.

Oricum cea mai cunoscută şi cea mai uşoară metodă de a-ţi albi dinţii acasă sunt plasturii Crest Whitestrips. Fie că alegi varianta în care porţi timp de 2 ore plasturii pe dinţi iar rezultatele sunt imediate, fie că alegi variant de 30 de minute zilnic, nu am întâlnit încă persoane care să se declare nemulţumite de plasturii Crest.

Crest Whitestrips sunt nişţe plasturi subţiri şi flexibili acoperiţi cu gel de albire pe bază de peroxid. Sunt concepuţi să se conformeze formei dinţilor şi funcţionează prin păstrarea gelului de albire pe dinţi pentru a pătrunde în zona de formare a petelor şi sub smalţ, pentru a albi vizibil dinţii.

Toate studiile producătorului arată că produsele Crest Whitestrips nu pun în pericol smalţul dinţilor şi nu vor dăuna lucrărilor dentare. Mai mult, aceste produse special concepute pentru albirea dinţilor sunt recomandate de către stomatologii din întreaga lume şi nu prezintă niciun risc pentru dantură. Este redundant să mai adaug că este cel mai apreciat şi cel mai bine vandut produs din Statele Unite de albire.

De exemplu, Crest Whitestrips 3D Advanced Vivid se aplică o data pe zi, câte 30 minute la fiecare aplicare. Rezultatele vor apărea după doar 3 zile, iar rezultatele complete le vei vedea în 10 zile.

Data viitoare, căci sigur va mai fi o data viitoare, îmi voi albi dinţii ori cu gelul 5 minute Plus White, ori cu Crest Whitestrips 3D Advanced Vivid. 

Voi i-aţi încercat? Ce părere aveţi despre această metodă simplă de albire a danturii?

PS: Nu uitati ca plasturii si produsele Crest se comanda de pe  www.albirea-dintilor.com si special pentru voi am gasit acest cupon care va ofera 10% REDUCERE: CRSTWHT2014

 

Comments

comments