Nu este nevoie de nicio cercetare ştiinţifică, nici măcar de un simplu studiu de piaţă pentru a afla ce îşi doresc femeile pentru că lucrurile nu s-au schimbate deloc în ultimele decenii. Sunt aproape sigură că femeile şi-au dorit dintotdeauna o piele frumoasă şi cât mai tânără pentru cât mai mult timp. Şi chiar dacă tendinţele momentului spun că acestea sunt dispuse să facă aproape orice pentru a obţine ceea ce îşi doresc, eu ştiu că, de fapt, metodele cât mai naturale şi cât mai puţin invazive sunt cele pe care le preferă.

Astăzi vreau să vă dau o veste bună şi să vă anunţ că un brand cu renume ce are un rol important pe scena internaţională de skin care, Dr. Murad Skin care, a ajuns şi în România pentru a oferi publicului o abordare holistă de îngrijire şi întinerire a pielii. Dacă până acum, conform schemelor de tratament, dermatologii îşi trimiteau pacienţii în farmacii să cumpere dermatocosmetice, acum îi va trimite în Sephora să cumpere produsele doctorului Murad.

Dr Murad

Dr. Howard Murad, unul dintre cei mai renumiţi dermatologi din SUA cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul medical şi farmaceutic, a lansat de curând şi în România linia de tratamente dermato-clinice Murad Skin care. Fiind un adevărat vizionar al medicinei şi frumuseţii, acesta şi-a concentrat toată atenţia şi expertiza în crearea unor formule cu adevarat revoluţionare în îngrijirea a pielii. Bazându-se pe o filozofie simplă conform căreia nu poţi avea o piele frumoasă şi sănătoasă dacă nu eşti sănătos şi pe interior, Dr. Murad a oferit încă de la început soluţii personalizate pacienţilor săi pentru tratarea ridurilor, acneei, pielii deshidratate, petelor pigmentare şi inflamaţiilor cutanate.

Scopul Dr. Murad este să ofere cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru îmbunătăţirea sănătăţii pielii şi pentru redarea tinereţii astfel încât pacientul să arate, să trăiască şi să se simtă mai bine. Cum se poate face acest lucru?

Lansat în anul 1989, brandul Murad Skincare a fost primul care a lansat o linie de produse hibrid – o combinaţie între cosmetice şi produse de farmacie – numite “cosmeceuticals”. Pentru că inovaţia este unul dintre principiile de bază ale brandului, în anul 1992, Dr. Howard Murad introduce în produsele sale de îngrijire a pielii o rețetă revoluționară care combină antioxidanți, anti-inflamatori și agenti hidratanți ce oferă rezultate rapide. Astfel, reuşeşte într-un timp foarte scurt să devină unul dintre cei mai căutaţi dermatologi din SUA, iar produsele sale devin nelipsite din rutina de îngrijire a celebrităţilor de la Hollywood.

murad skin care

Ceea ce îl diferenţiază pe Dr. Murad de restul dermatologilor care şi-au lansat propria linie de produse de îngrijire este abordarea inovatoare a stilului de viaţă pe care acesta îl promovează pacienţilor cu problem de piele. Inclusive Health® este un sistem ce construiește tinerețea printr-un stil de viață sănătos: “arată mai bine folosind produse de îngrijirea pielii de înaltă performanță, trăiește mai bine prin nutriție și exerciții fizice și simte-te mai bine gestionând stresul și cultivând fericire” spune Dr. Murad.

Totodată el este primul care descoperă conceptul de “îmbătrânire cauzată de mediu” ce reprezintă îmbătrânirea provocata de razele solare, poluare și alți factori externi şi se concentrează pe dezvoltarea unor formule concentrate ce conțin vitamina C, pe care le numește “scut de mediu”, creând astfel un tratament revoluționar pentru pielea afectată de mediul extern.

Acum produsele Murad Skincare sunt disponibile şi în România, exclusiv în Sephora.

Comentariile la 2 despre “Cum să ai tenul mai tânăr cu Dr. Murad Skin care

  1. Oanna Maria spune:

    Am vazut vorbindu-se o gramada despre produsele astea pe youtube si sunt tare curioasa in privinta lor :D. Ma bucur ca acum le gasim si la noil ma ofticam de fiecare data cand vedeam ceva laudat de vreun beauty guru si eu nu aveam cum sa-l incerc.

  2. Delia spune:

    ai incercat ceva de la ei? eu le tot dau tarcoale dupa ce am auzit-o pe Lisa vorbind despre ele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *