Când Schwarzkopf România mi-a propus să testez noua vopsea pentru păr Nectra Color primul meu impuls a fost să refuz. Însă după ce am aflat că este vorba despre un produs fără amoniac ce conţine ingrediente naturale am început să mă răzgândesc. Luând în considerare faptul că multe dintre voi îmi scrieţi aici sau pe pagina de Facebook a blogului şi îmi cereţi informaţii despre culoarea mea de păr, m-am gândit gândit că este o ocazie bună să caut o alternativă mai ieftină şi mult mai accesibilă (deoarece Nectra Color este disponibilă în toate hipermarketurile) la vopseaua pe care o folosesc de obicei şi care din păcate este disponibilă doar în anumite saloane din ţară.

Cu emoţii care se confundau uşor cu stări de nervozitate, am ales împreună cu coloristul meu 3 nuanţe din cele 14 disponibile care combinate puteau rezulta o nuanţă asemănătoare cu cea pe care o port în prezent.

Şi am ales: două cutii 845 blond pralină, două cutii 688 roşcat intens şi una 668 alună. Staţi liniştite că nu am avut nevoie de atâta vopsea, doar că nu ştiam ce şi cât am nevoie exact.

De obicei prefer să mă vopsesc la salon deoarece nu ma pot face singură şi nici nu am pe cineva priceput la îndemână, aşa că şi de data aceasta am luat cutiile de vopsea la pachet şi m-am dus la salonul în care eu mă simt ca acasă: Hair Wellness ..and more.

Draga mea Liza Pintileasa, care are extrem de mare grijă de părul meu, a fost cam  sceptică atunci când i-am cerut să mă vopsească cu un produs mass market, însă pentru mine a făcut o excepţie şi m-a primit cu vopseaua de acasă.

Nu ştiu dacă, la fel ca şi pe mine, a convins-o faptul că Nectra Color este o vopsea permanentă fără amoniac, delicată cu părul, care îngrijește, păstrează intensitatea şi strălucirea, sau dacă anii de experienţă pe care îi are în spate i-au dat siguranţa că orice s-ar întâmpla va putea repara uşor, dar mi-a oferit ajutorul ei. Ştiu singur însă, că i-a plăcut ideea că noul produs înglobează un sistem optimizat cu conținut de ulei pentru o performanță deosebită în intensitate și strălucire a colorării fără amoniac. În plus, garantează hrănire supremă a părului datorită formulei sale unice cu Nectar Floral şi Uleiuri Botanice si promisiunea de a acoperi 100% firele albe, căci da, doamnelor, înţelepciunea m-a învăluit de la vârsta de 25 de ani şi se manifestă prin apariţia câtorva fire albe poziţionate strategic chiar pe cărare.

Yves Rocher

Pachetul Nectra Color  conţine crema de bază care are un parfum floral-fructat foarte plăcut (60ml), soluţia fixatoare care se combină cu crema în propriul recipient cu dispozitiv de aplicare (60ml), balsamul care fixează culoarea după colorare (22,5ml), mănuşi de unică folosinţă şi instrucţiunile de folosire.

Pentru a putea obţine o nuanţă de cupru având în vedere baza pe care o aveam deja, Liza a amestecat aproape un tub şi jumătate din nuanţa 688 cu cele două tuburi 845.

Rezultatul este impresionant, cel puţin eu asta am observat din reacţiile celor din jur. În plus, culoarea a ieşit uniform şi a acoperit total firele albe. De abia aştept să o încerce şi mama mea!

Dar mai bine vă arăt pozele ca să puteţi hotărî singure 🙂

 

Înainte de vopsire părul arăta aşa:

După vopsire părul arată aşa:

Preţ recomandat: 23,99 lei/cutia

Mai multe detalii pe www.nectra-color.ro

Apropo, nu întâmplător am ales să fac pozele de după în grădina botanică Marimurtra din oraşul Blanes (Spania). Am simţit o conexiune între peisajele superbe cu flori şi plante nemaivăzute şi formula unică Nectra Color îmbogăţită cu nectar floral şi uleiuri botanice.

PS: Astăzi sunt Dragobetele, aşa că vă invit să fiţi mai romantici şi să urmăriţi clipul de mai jos 😀

Comments

comments