Studiile arată că multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o loţiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzaţia de piele lipicioasă după aplicarea acesteia. Statisticile arată că în România doar 7 din 100 de femei folosesc o loţiune de corp cu aplicare lichidă. Vă sună cunoscut?

NIVEA continuă seria inovaţiilor pentru femeile active şi lansează NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, un nou produs de hidratare sub duş pentru pielea foarte uscată.

Formula sa delicată ce conţine Unt de Shea şi Ulei de Migdale hidratează intens pielea uscată în timp ce faci duş, lăsând-o moale şi catifelată  pe parcursul întregii zile.

Ingredientele sale hrănesc intens şi rapid pielea, datorită formulei speciale ce se activează la contactul cu apa. După aplicare clăteşte, usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată, moale şi catifelată.

Preţ: 16,9 lei, 250 ml şi 22,2 lei, 400 ml.

Gama de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul.

 

Foloseşte noul NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Duş, în patru paşi simpli:

1. Spală-te cu gelul tau de duş, apoi clăteşte-te.

2.Aplică Laptele de Corp Delicat sub Duş NIVEA

3.Clăteşte-te.

4.Usucă-te şi te poţi îmbrăca imediat, bucurându-te de o piele hidratată şi catifelată.

Comments

comments