Day 2

NIVEA EXPERIENCE DAY 2

A doua zi a călătoriei şi prima zi a Conferinţei International NIVEA a început rapid. Patul din camera Biancăi era destul de mare imens aşa că am hotărât să rămân la ea. Oboseala sigur şi-a spus cuvântul căci m-am trezit destul de greu şi am fugit spre camera mea pentru a mă pregăti. În faţa uşii am găsit o nouă surpriză – Apa micelară Nivea 3în1 – şi un nou mesaj frumos: “Good morning Ioana, start your day refreshed with the new NIVEA 3-In-1 Micellar Cleansing Water with grape seed oil”. Mi-am spus “în sfârşit am pus mâna pe ea!” şi de abia aşteptam să o testez.

Queen-King-and-all-their-children-size-bed

NIVEA 3 In 1 Micellar Cleansing Water

Pe principiul Better late, than ugly, am ratat micul dejun, dar avut timp pentru o gură de cafea. Nu voiam să ratez în niciun chip prezentarea lui  Matthias Horx, Futurolog-Scriitor-Consultant în tendinţe, despre bunăstare – Wellbeing as a Resource. Wellness-Selfness-Mindness-Sensuality.

Fiind unul dintre teoreticienii termenului de wellness, vă imaginaţi cât de dornică eram să îl cunosc. Prezentarea lui s-a concentrat în jurul stării de bine ca resursă şi aplecarea spre sine şi experienţele senzoriale.

Fără a fi deloc sinonim cu egoism, acesta ne-a prezentat o nouă etapă a stării de bine, tendinţa pe care o urmează societatea în trecerea de la wellness la selfness, şi ne-a arătat cum toate aceste lucruri fac parte din marele sistem al mega-tendinţelor pe care omenirea îl urmează.

Acest termen de selfness face referire atât la transformarea valorilor pe care le preţuim, cât şi la direcţia schimbărilor pe care le vom integra în viaţa de zi cu zi: emotional intelligence, body acceptance & spirituality.

Pe scurt, dacă termenul de wellness făcea referire doar la starea de bine şi la a arăta bine, acum ne confruntăm cu o mişcare care promovează un stil de viaţă sănătos atât pentru trup, cât şi pentru spirit, care se opune ritmului rapid şi stresului la care suntem supuşi de către societate. Un fel de unplug movement care se opune dependenţei de a fi conectat tot timpul la tot ce se întâmplă în lume.

Recunosc că a fost una dintre cele mai interesante prezentări la care am participat până acum şi sincer chiar mi-am dat seama că tot ceea ca a explicat se resimte la nivel individual. Oricât de mult mi-ar plăcea să fiu tot timpul conectată la Facebook, blog, telefon, etc recunosc, că prefer ca în fiecare seară să îmi închid telefonul sau să îl las uitat pe silent într-o geantă atunci când sunt plecată din oraş.

Concluzia este că trebuie să acordăm mai multă atenţie lucrurilor care ne fac fericiţi şi ne hrănesc mintea şi sufletul pentru că detaliile mici fac diferenţa – de exemplu, o aromă care îţi dă o stare de relaxare.

După această prezentare care m-a lăsat wow! eram şi mai nerăbdătoare să descopăr noutăţile NIVEA.

Nivea Conference

Deja aflasem din surse neoficiale NIVEA va lansa apa micelară, un produs de care eu sunt dependentă având în vedere că sunt purtătoare de extensii de gene, iar curiozitatea era mare. Cu ce poate veni nou cum NIVEA? Răspunsul a venit imediat: cu o formulă inovatoare 3în1 ce conţine dexpantenol şi ulei de seminţe de struguri, plină de antioxidanţi şi vitamine care curăţă şi protejează pielea, în timp ce stimulează regenerarea celulară şi îmbunătăţeşte hidratarea prin menţinerea apei în piele. Recunosc, am fost impresionată. Chiar şi cu atitudinea mea de le-am văzut şi le-am încercat pe toate.

Apoi a urmat gama NIVEA MEN, căreia să fiu sinceră, nu i-am acordat vreo atenţie specială înainte. Mereu am considerat că este responsabilitatea lui să îşi achiziţioneze produsele de îngrijire. Şi doar din când în când mai interveneam cu câte un balsam hidratant bodogănind că pentru bărbaţi nu există suficiente produse de îngrijire. Fals! Fals! Fals!

Noua gamă Nivea Men Sensitive conţine… cred că nu prea pot să vă spun încă ce conţine. Dar vă las cu câteva fotografii. Toate produsele se strângeau în dreptul meu. Oare de ce? 🙂

Nivea Men Sensitive

 

Pe moment eram pur şi simplu încântată de toate noutăţile pe care le descopăr, însă acum nu ştiu care dintre ele mă entuziasmează mai tare: apa micelară de care nu mă mai despart sau loţiunile de duş In-Shower cu cele două arome noi: cacao şi lapte sau miere şi lapte.  Şi nu a fost greu să mă decid, având în vedere că vreau ca totul să fie numai miere şi lapte, inclusiv experienţa unui duş rapid.

Şi apropo, să ştiţi că cifrele spun că In-Shower este un produs foarte iubit în România, şi nu pentru că am fi mai leneşi, ci pentru că ne folosim de orice pretext pentru a trăi experienţa NIVEA In-Shower. Sau cel puţin eu aşa fac 🙂

Nivea In Shower body milk

Conferinţa avea loc într-o sală aparent clasică, dar care avea un perete de fluturi! 😀

20140221 102619

20140221 102625

După cea de –a doua conferinţă a venit vremea prânzului pe care l-am servit la un restaurant ce avea ferma proprie. Norocul nostru a fost că exact cât am stat la masă a plouat foarte tare, chiar şi cu piatră, iar apoi s-a oprit brusc şi a ieşit soarele. Chiar mi-am zis că cineva acolo sus ne iubeşte. Mai ales că am mers către Figueres unde am vizitat Muzeul-Teatru Salvador Dali. Dacă până acum acest artist era destul de greu de înţeles pentru mine, această vizită m-a ajutat să văd altfel lucrurile şi m-a ajutat să pătrund puţin în mintea lui. Deşi nu cred că şi-ar dori cineva să fie cu adevărat în mintea lui Salvador Dali.

Salvador Dali Theatre Museum

Seara s-a încheiat cu o vizită la Spa. Când am ajuns în cameră mă aştepta o nouă surpriză – noile loţiuni In-Shower alături de mesajul  Dear Ioana, after an exciting day it’s now time to relax. Indulge your skin with one of our new NIVEA In-Shower Body Lotions”.

Nivea In Shower

Ce a urmat după? Vă spun doar atât: The Indian Princess Bath şi noile arome Nivea In-Shower. Şi nu pentru că sunt o egoistă, ci pentru că am ales să mă deconectez total şi să mă bucur la mixim de toate aceste experienţe senzoriale deosebite fără să mă gândesc că trebuie să reţin orice detaliu pentru a-l putea reda după aceea. Adevărul este că eu nu mă pot relaxa pentru voi, ci fiecare dintre noi trebuie să facă asta pentru el.

Nivea In Shower body milk 2

The Indian Princess Bath

Priveliştea mea dimineaţa 😀

Alva Park pool

Povestea #NiveaExperience continuă mâine cu ziua 3 şi mai multe fotografii!

Citeste despre ziua 1 aici

Comentariile la 10 despre “#NiveaExperience: day 2

 1. Maria spune:

  Uau, ce rasfata ai fost. Abia asteptam sa ne povestesti despre experiente nivea. Recunosc ca am inceput cu aceasta postare, dar recuperez. .
  O seara frumoasa!

  1. Te pup, Maria! Povestea continua, mai am atatea de povestit!

 2. Camelia spune:

  Mi se pare foarte interesanta partea cu selfness, cred ca a fost o prezentare mai mult decat misto. La cat mai multe astfel de experiente pe viitor!

  1. A fost f misto prezentarea! Nu stiam ce sa notez mai repede, toate ideile mi se pareau fain!. Multumesc Camelia, te pup!

 3. Lamiita Durac spune:

  Minunat , felicitari ptr participare.

  1. Multumesc, te pup! :*

 4. Dara spune:

  Sa stii ca si eu zic mereu cand ies in oras ca imi dau telefonul pe silent si ca nu ma mai uit la el pana ajung acasa. Il tin doar in caz de urgenta. Si ma trezesc umbland pe internet si raspunzand la mailuri. 🙂 Inca mai am de lucrat.
  Tare sunt curioasa cum este lotiunea in-shower cu cacao si lapte. Nu au aparut variantele astea inca la noi, nu?
  Abia astept partea a treia. Pupici.

  1. Cauta noile In-Shower prin magazine, sigur au aparut. Doar ce cu castravete nu o vom avea in Romania 🙁

 5. Alina spune:

  Oh, wow! Abia astept sa-mi cumpar lotiunea micelara si In-shower milk& honey 😀

 6. Dee's Boudoir spune:

  Deci da! Te invidiez si mai mult acum!:P
  Cred ca a fost minunat sa fii atat de rafatata si pe bune acum, meriti din plin!
  Trebuie sa incerc si eu lotiunea In-shower! Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *